ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

Η κλωτσιά του Αζάρ σε ball-boy

Σουόνσι και Τσέλσι αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς σκορ στο "Λίμπερτι", έτσι οι Ουαλοί είναι αυτοί που θα αντιμετωπίσουν την Μπράντφορντ στον τελικό του League Cup, καθώς είχαν νικήσει με 2-0 στον πρώτο ημιτελικό μέσα στο Λονδίνο.

Γκολ δεν είχαμε, αλλά... παρατράγουδα είχαμε, καθώς ο Εντέν Αζάρ στο 78' κλότσησε ένα ball-boy στην προσπάθειά του να του πάρει την μπάλα και να συνεχίσει το ματς.

Το νεαρό αγόρι είχε πέσει στο έδαφος και η μπάλα ήταν κάτω από το σώμα του, ο Βέλγος προσπάθησε να κλοτσήσει την μπάλα, χτύπησε και το ball-boy, έτσι ο διαιτητής του έδειξε την κόκκινη κάρτα.

Ο Εντέν Αζάρ ζήτησε μετά το ματς συγνώμη μιλώντας στο Chelsea TV: "Το αγόρι είχε βάλει ολόκληρο το σώμα του πάνω από την μπάλα και εγώ απλά προσπάθησα να κλοτσήσω την μπάλα. Νομίζω ότι κλότσησα την μπάλα και όχι το αγόρι, αλλά όπως και να έχει ζητώ συγγνώμη".

Εκπρόσωπος της Σουόνσι δήλωσε πως η αστυνομία μίλησε με το αγόρι και με τον πατέρα του, οι οποίοι δεν θα καταθέσουν μήνυση. Μάλιστα μπήκαν στα αποδυτήρια της Τσέλσι και έδωσαν τα χέρια με τον Αζάρ. Οι Τέρι και Λάμπαρντ τους υποδέχτηκαν στα αποδυτήρια.

Ο Ράφα Μπενίτεθ είπε πως το αγόρι ζήτησε συγνώμη για την καθυστέρηση που έκανε και βέβαια ο Αζάρ για την κίνησή του, έτσι και οι δύο πλευρές αναγνώρισαν το λάθος τους.

Όλοι βέβαια καταδικάζουν την κίνηση του Εντέν Αζάρ και πλέον περιμένουν την τιμωρία του από την ομοσπονδία.

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου