ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

Champions League - Day 1a

Το Champions League 2013-2014 ξεκινά απόψε, με ελληνικό ενδιαφέρον φυσικά, αλλά και αρκετά σημαντικά ματς.

Δείτε παρακάτω αγωνιστικά νέα και πιθανές 11άδες.

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sport24

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Παρί Σεν-Ζερμέν, ενώ στο άλλο ματς του 3ου ομίλου η Μπενφίκα φιλοξενεί την Άντερλεχτ στο "Εστάντιο ντα Λουζ", το γήπεδο που θα διεξαχθεί φέτος ο τελικός της διοργάνωσης.

Αρκετά τα προβλήματα για τον Ζόρζε Ζεζούς, καθώς νοκ-άουτ είναι οι Σάλβιο, Ρούμπεν Αμορίμ, Γκαϊτάν, Σουλεϊμάνι και Σίλβιο, ενώ μικροπροβλήματα είχαν και οι Μάρκοβιτς, Μάτιτς, Σικέιρα και Ένσο Πέρες.

Από την άλλη, το άγχος του Ολλανδού προπονητή της Άντερλεχτ, Γιον φαν ντεν Μπρομ, είχε να κάνει με τον Σιλβιό Προτό, αλλά τελικά ο Βέλγος τερματοφύλακας ξεπέρασε τον τραυματισμό του.

Κόντρα στην ΤΣΣΚΑ η πρωταθλήτρια Ευρώπης

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης, Μπάγερν, ξεκινά την υπεράσπιση του τίτλου υποδεχόμενη στο Μόναχο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με τον Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ να είναι μόνος αμυντικός μέσος, αν ξεπεράσει τον τραυματισμό του, αλλιώς ίσως δούμε σε αυτόν τον ρόλο πάλι τον Φίλιπ Λαμ!

Οι Χάβι Μαρτίνεθ, Τιάγκο Αλκάνταρα και Μάριο Γκέτσε είναι νοκ-άουτ, ενώ για την ομάδα της Μόσχας απουσιάζουν οι Τζαγκόεβ, Τόσιτς, Ράσμους Ελμ, Μάριο Φερνάντες, Μαρκ Γκονσάλες και Ντουμπιά.

Στο άλλο ματς του 4ου ομίλου η Μάντσεστερ Σίτι παίζει στην Τσεχία με την Βικτόρια Πλζεν, με τους Νταβίντ Σίλβα και Γκαέλ Κλισί να μην έχουν ταξιδέψει, και τον Κομπανί να δοκιμάζει την τελευταία στιγμή.

Το ίδιο ισχύει στο αντίπαλο... στρατόπεδο και για τον Ράντιμ Ρέζνικ, έστω για να κάτσει στον πάγκο, ενώ νοκ-άουτ είναι ο Μάριαν Τσιζόβσκι.

Με Κασίγιας στην Πόλη

Ίσως το πιο ενδιαφέρον ματς της βραδιάς διεξάγεται στην Κωνσταντινούπολη, όπου η Γαλατάσαράι φιλοξενεί την Ρεάλ Μαδρίτης για την 2ο όμιλο.

Ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε ότι θα ξεκινήσει για πρώτη φορά ο Κασίγιας στο τέρμα, διότι είναι πιο έμπειρος από τον Ντιέγκο Λόπεθ στην διοργάνωση.

Ο Αρμπελόα επιστρέφει, ενώ απουσιάζουν για την "βασίλισσα" οι Τσάμπι Αλόνσο, Μαρσέλο, Φάμπιο Κοεντράο και Βαράν.

Ο Φατίχ Τερίμ ανέφερε πως ο Μπρούμα δεν είναι έτοιμος για να παίξει 90 λεπτά, η συμμετοχή του Σεμίχ Καγιά θα κριθεί την τελευταία στιγμή, ενώ νοκ-άουτ είναι ο Χαμίτ Αλτιντόπ.

Στην Δανία η Κοπεγχάγη υποδέχεται την Γιουβέντους με τον Στάλε Σόλμπακεν να έχει άπαντες στην διάθεσή του, ενώ ο Αντόνιο Κόντε δεν υπολογίζει στους Μαρκίζιο, Μαρτίν Κάσερες και Σιμόνε Πέπε.

Επίσης, αναμένεται να ξεκουράσει τους Μπαρτζάλι και Βούτσινιτς, χρησιμοποιώντας του Ογκμπόνα και Κουαλιαρέλα.

Στην μετά... Σερ Άλεξ εποχή

Τελευταίο αφήσαμε τον πρώτο όμιλο, όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την Λεβερκούζεν και η Σοθιεδάδ την Σαχτάρ Ντόνετσκ.

Αυτό θα είναι το πρώτο ματς Champions League για την ManUtd χωρίς τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο, ενώ ο Ντέιβιντ Μόγιες στο ντεμπούτο του δεν υπολογίζει στους Φιλ Τζόουνς, Ραφαέλ και Φλέτσερ, με την συμμετοχή του Γουέλμπεκ να είναι αμφίβολη.

Για την Λεβερκούζεν ο Σάμι Χίπια δεν είναι σίγουρο αν θα έχει στην διάθεσή του τους Λαρς Μπέντερ και Χέγκελερ, ενώ νοκ-άουτ είναι ο Γκονσάλο Κάστρο.

Η Σοθιεδάδ επιστρέφει μετά από 10 χρόνια στους ομίλους, με μοναδική απουσία στο ματς με την Σαχτάρ αυτή του τραυματία, Κάρλος Μαρτίνεθ.

Ο Λουτσέσκου στην αντίπερα όχθη δεν έχει στην διάθεσή του τον Τσιγκρίνσκι, ενώ άφησε εκτός τον 21άχρονο, Γκρετσίσκιν, καθώς θέλει εμπειρότερους στο ματς, όπως τουλάχιστον εξήγησε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου