ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

Οι δικοί μας άνθρωποι - Γιώργος Σαμαράς

Έγραψε ιστορία ο Σαμαράς! (video) | onsports.gr
Ο πρώτος ποδοσφαιριστής στην ιστορία της Σέλτικ που σκοράρει σε πέντε συνεχόμενα εκτός έδρας Ευρωπαϊκά παιχνίδια έγινε ο Γιώργος Σαμαράς, ξεπερνώντας τον μεγάλο Χένρικ Λάρσον.

Από τους επιθετικούς που έγραψαν τη δική τους ιστορία με τη φανέλα της Σέλτικ είναι ο Χένρικ Λάρσον. Ο Σουηδός επιθετικός λατρεύτηκε σαν «Θεός» από τους «Κέλτες», ωστόσο μετά από αρκετά χρόνια, έρχεται ένας Έλληνας να κάνει τους Σκοτσέζους να παραμιλάνε.

Ο λόγος για τον Γιώργο Σαμαρά, ο οποίος έκανε νέο ρεκόρ συλλόγου. Ο Έλληνας διεθνής σκόραρε στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπενφίκα και ξεπέρασε τον Χένρικ Λάρσον. Ο Σουηδός, τη σεζόν 1998-99 είχε πετύχει γκολ σε τέσσερα συνεχόμενα εκτός έδρας Έυρωπαϊκά παιχνίδια, για να έρθει ο Σαμαράς να το κάνει αυτό σε πέντε συνεχόμενες εκτός έδρας Ευρωπαϊκές αναμετρήσεις.

Η αρχή έγινε για τον 3ο προκριματικό με την Ελσίνκι στη νίκη με 2-0, για να κάνει κάτι ανάλογο και στα play-off απέναντι στη Χέλσινγκμποργκ, που ήταν και η τελευταία ομάδα του Λάρσον!

Στους ομίλους, δείχνει ικανός να οδηγήσει την ομάδα του στην πρόκριση. Απέναντι στην Σπαρτάκ Μόσχας, έκανε το τελικό 3-2 υπέρ της ομάδας του, για να συνεχίσει το σκοράρισμα και στο θρυλικό «Καμπ Νου» στην ήττα της ομάδας του με 3-2.

Το τελευταίο του τέρμα, σημειώθηκε στο «Ντα Λουζ» απέναντι στην Μπενφίκα ισοφαρίζοντας σε 1-1 με καρφωτή κεφαλιά, πετυχαίνοντας για πέμπτο συνεχόμενο εκτός έδρας Ευρωπαϊκό παιχνίδι για την ομάδα του, κάτι που δεν έχει καταφέρει κανένας άλλος στην ιστορία της Σέλτικ.

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels    από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: onsports



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου