ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2012

Οι δικοί μας άνθρωποι - Νάτσο Σκόκο

Καλύτερο ντεμπούτο δε θα μπορούσε να φανταστεί! Ο Νάτσο Σκόκο είναι το πρόσωπο της ημέρας στην Αργεντινή καθώς σημείωσε και τα δύο γκολ της Αργεντινής στο 2-1 επί της Βραζιλίας. Και μάλιστα ως αλλαγή στην πρώτη του εμφάνιση με τον Εθνόσημο!

Ο πρώην παίκτης της ΑΕΚ, που οδηγεί την κούρσα των σκόρερ στην πατρίδα του, πήρε την ευκαιρία του στο μεγάλο λατινοαμερικανό ντέρμπι περνώντας ως αλλαγή στο 69'.

Με το σκορ 0-0 και τον Μέσι απόντα, ο «υδραυλικός» βρήκε την καλύτερη ευκαιρία ώστε να γίνει το πρόσωπο του αγώνα.

Στο 82' οι Αργεντινοί κέρδισαν -αμφισβητούμενο- πέναλτι και ο Σκόκο με εύστοχη εκτέλεση άνοιξε το σκορ. Η απάντηση της Βραζιλίας ήταν άμεση ισοφαρίζοντας σε 1-1 με τον Φρεντ στο 84' όμως ο Σκόκο… φύλαγε κάτι ακόμα.

Στο 90' στην αντεπίθεση της Αργεντινής έγινε αποδέκτης της μπάλας από την πάσα του Μοντίγιο και με όμορφο πλασέ έκανε το σκορ 2-1!

Το παιχνίδι ωστόσο πήγε στα πέναλτι μιας και θεωρήθηκε ως άτυπη ρεβάνς φιλικής αναμέτρησης των δύο ομάδων τον Σεπτέμβρη.

Ο Σκόκο σκόραρε και στη διαδικασία των πέναλτι όμως η «Σελεσάο» επικράτησε με 4-3 με τον Νεϊμάρ να σημειώνει το νικητήριο πέναλτι, κατακτώντας έτσι το τουρνουά.

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου