ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Champions League - day 1d

Με τις αναμετρήσεις, Μίλαν - Μπαρτσελόνα και Γαλατάσαράι - Σάλκε, ολοκληρώνονται το βράδυ της Τετάρτης οι πρώτες "μάχες" για την φάση των "16" του Champions League.

Στο Μιλάνο οι "ροσονέρι" των 7 τροπαίων πρωταθλητή Ευρώπης υποδέχονται την καλύτερη ομάδα του πλανήτη τα τελευταία χρόνια, θέλοντας να βάλουν τις βάσεις για εκδίκηση για τον περσινό αποκλεισμό.

Ο αρχηγός των "μπλαουγκράνα", Κάρλες Πουγιόλ, έκλεψε την παράσταση στην συνέντευξη τύπου, δηλώνοντας πως είναι φαν της Μίλαν!

Τεράστιο όμως είναι και το ενδιαφέρον στο ματς της Πόλης, κυρίως διότι αναμένεται για πρώτη φορά να είναι μαζί στην 11άδα της "Γαλατά" οι Σνάιντερ και Ντρογκμπά.

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sport24

Γαλατάσαράι - Σάλκε (21:45)

Γήπεδο: "Αλί Σαμί Γεν", Κωνσταντινούπουλη
Διαιτητής: Γουίλιαν Κόλουμ (Σκωτία)

Ο Φατίχ Τερίμ αναμένεται να ξεκινήσει στην 11άδα για πρώτη φορά τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, παρτενέρ του Μπουράκ Γιλμάζ που έχει 6 γκολ φέτος στο Champions League και πίσω τους τον Γουέσλεϊ Σνάιντερ.

Τόμας Ουιφαλούσι και Γιόχαν Ελμάντερ είναι νοκ-άουτ, ενώ ο Εμανουέλ Εμπουέ αναμένεται να επιστρέψει στην θέση του δεξιού μπακ και ο Σαμπρί Σαριόγλου να μείνει στον πάγκο.

Στην Σάλκε ο Γενς Κέλερ θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Κλάας-Γιαν Χούντελααρ και αν τελικά κριθεί ανέτοιμος ο Ολλανδός θα ξεκινήσει στην κορυφή ο Φαρφάν, με τον Μπαρνέτα στο κέντρο δεξιά.

Αρκετές οι απουσίες για τους Γερμανούς με τους Κυριάκο Παπαδόπουλο, Ατσούτο Ουτσίντα, Ιμπραχίμ Αφελάι, Τσιρπιάν Μάρικα, Κρίστοφ Μόριτς και Λαρς Ούνερσταλ.

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ: Μουσλέρα, Εμπουέ, Νουνκέ, Σεμίχ Καγιά, Ριέρα, Φελίπε Μέλο, Σελτσούκ Ινάν, Χαμίτ Αλτιντόπ, Σνάιντερ, Ντρογκμπά, Μπουράκ Γιλμάζ.
ΣΑΛΚΕ: Χίλντεμπραντ, Χέγκερ, Χέβεντες, Ματίπ, Φουχς, Τζερμέιν Τζόουνς, Νόιστεντερ, Φαρφάν, Ντράξλερ, Μπάστος, Χούντελααρ.

Μίλαν - Μπαρτσελόνα (21:45)

Γήπεδο: "Σαν Σίρο", Μιλάνο
Διαιτητής: Κρεγκ Τόμσον (Σκωτία)

Ο Μάριο Μπαλοτέλι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Champions League, έτσι στην επίθεση της Μίλαν αναμένεται να επιστρέψουν οι Στεφάν Ελ Σααραουί και Τζανπάολο Πατσίνι.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν υπολογίζει επίσης στον τραυματία, Νάιτζελ ντε Γιονγκ, επιστρέφει ο Φιλίπ Μεξές, ενώ μάλλον έτοιμοι θα είναι οι Μπονέρα, Ρομπίνιο και Νοτσερίνο.

Ο Τίτο Βιλανόβα από την άλλη έχει ξανά στην διάθεσή του τον Τσάβι, ενώ δεν ταξίδεψαν στην Ιταλία οι Αντριάνο, Αμπιντάλ και Βίγια.


Ο Κάρλες Πουγιόλ στην συνέντευξη τύπου τόνισε πως είναι μεγάλος φαν της Μίλαν: "Υποστηρίζω την Μίλαν, είναι η δεύτερη ομάδα μου. Θέλω πάντα να κερδίζει, αλλά όχι την Μπαρτσελόνα", τόνισε ο αρχηγός των "μπλαουγκράνα".

Αν έφευγα από την Μπαρτσελόνα θα πήγαινα στην Μίλαν, αλλά τώρα πια είμαι μεγάλος και θέλω να τερματίσω την καριέρα μου στην Μπάρτσα".

"Ο Μπαλοτέλι μπορεί να λείπει, αλλά οι Ελ Σααραουί, Πατσίνι και Μπόγιαν είναι εξαιρετικοί. Αν δεν προσέξουμε θα το πληρώσουμε, καθώς η Μίλαν είναι νεανική ομάδα, αλλά πολύ επικίνδυνη".

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Αμπάτε, Σαπάτα, Μεξές, Κονστάν, Αμπροζίνι, Μοντολίβο, Νοτσερίνο, ΚΠ Μπόατενγκ, Ελ Σααραουί, Πατσίνι.
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Πικέ, Πουγιόλ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Φάμπρεγκας, Ινιέστα, Πέδρο, Μέσι.


Μίλαν - Μπαρτσελόνα 2-3 (Champions League 2011-2012)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου