ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

'Ενα άρθρο για μπαμπάδες... Champions League

1-2 στο 92’


Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels  από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: bright side of mom


Φανατικός οπαδός ομάδας, σημαίνει πολλά πράγματα. Κόμμα αλλάζεις, τα πάντα τα αλλάζεις εδώ που τα λέμε αλλά η ομάδα είναι το τελευταίο καταφύγιο, το τελευταίο προσωπικό φρούριο του καθενός από εμάς τους φανατικούς. Το γεγονός ότι ο υπογράφων είναι γαύρος, δεν έχει καμιά απολύτως σημασία. Την αρρώστια την καταλαβαίνουμε όλοι μεταξύ μας. Εμείς οι οπαδοί.

Από τη εποχή που ανταλλάσσαμε χαρτάκια για να πάρουμε μπάλα δερμάτινη, μέχρι την εποχή που καθόμαστε στον καναπέ απέναντι από μια τερατώδη οθόνη που ήδη μας φαίνεται παλιά, δεν έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα.

Η προσμονή για την Δευτεριάτικη καζούρα στους άλλους, είναι η ίδια είτε είναι συμμαθητές είτε συνάδελφοι. Οι συμπεριφορές, οι αγωνίες, τα γούρια, τα «μπράβο αγόρι μου» και «δωσ' τη δεξιά βρε καραγκιόζη, μόνος του είναι, δεν τον βλέπεις;» παραμένουν αναλλοίωτα. Τι γίνεται όμως όταν ένα πλασματάκι προσπαθεί να κοιμηθεί στο δίπλα δωμάτιο και εσύ κατεβάζεις...εξαπτέρυγα; Η μετάβαση από τον Τσουκαλά στον Κωστάλα δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση.

Κάπου μεταξύ των μπιμπερό, της πάνας και του νανουρίσματος, διαπίστωσα ότι είναι καλό μεν το on-job training του πατέρα για τα βασικά στάδια της ανατροφής, αλλά μέχρι η κόρη μου να κατανοήσει την λατρεία για την ομάδα, πρέπει να κάνω μια τεράστια συμπεριφορικη προσπάθεια να μην με δει ή ακούσει ως αλαλάζοντα κάφρο, γιατί η σεληνιακή μεταμόρφωση του γλυκού μπαμπά σε ομαδικό τέρας με 5 κεφάλια και 7 ουρές, θα την αφήσει τουλάχιστον κάγκελο.

Έτσι λοιπόν εφάρμοσα ορισμένες πρακτικές τις οποίες τις προτείνω ανεπιφύλακτα σε όλους τους νέους μπαμπάδες και είναι οι εξής:

1. Pre-game show: Τουλάχιστον μισή ώρα πριν τον αγώνα ασχολούμαστε με πράγματα τα οποία μας χαλαρώνουν, μας ηρεμούν και μας προετοιμάζουν κατάλληλα για μια σεμνή τηλεθέαση.
Μερικές ιδέες:
- Διάβασμα αναγνωσμάτων χωρίς εντάσεις. Ιδανική είναι η στήλη «Φαρμακεία» της εφημερίδας σας, ή το θεατρικό έπος «Το μυστικό της κοντέσας βαλέραινας» του Γρηγορίου Ξενόπουλου. Έχει τον ατελείωτο.
- Μουσική Ακρόαση: Οτιδήποτε σε κλασσική μουσική επιφέρει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Αν είναι Μεγάλη Εβδομάδα, προτιμήστε Πέτρο Γαϊτάνο.
- Πλέξιμο: Ένα πουλοβεράκι ποτέ δεν πάει χαμένο. Έξι ματσάκια στο Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι τον Δεκέμβριο είναι αρκετά για να το ολοκληρώσετε. Από Γενάρη βλέπουμε.

2. Κατά τη διάρκεια του αγώνος: Βασικός και απαράβατος κανόνας, η τηλεόραση να είναι στο MUTE. Η οποιαδήποτε αυξομείωση της έντασης της φωνής του σπορτκάστερ επιφέρει ταχυπαλμία και πιθανή εκδήλωση ακραίας συμπεριφοράς. Για τους πολύ προχωρημένους, συνεχίστε να ακούτε συγχρόνως μουσική. Παρ' ολ' αυτά και επειδή είμαστε άνθρωποι, εφαρμόστε τα κάτωθι όταν σας έρθει η τρέλα:
- Μούντζα: Ποτέ κρούοντας το ένα χέρι πάνω στο άλλο. Πάντα τα δυο χέρια σε απόσταση μεταξύ τους.
- Κραυγή: Τι έγινε; Δοκάρι; Άχαστη ευκαιρία που χάθηκε; Κανένα πρόβλημα. Τοποθετείστε ένα μαξιλάρι στο πρόσωπό σας. Βγάλτε την άναρθρη κραυγή που επιθυμείτε.
- Η ομάδα σας, εδέχθη τέρμα: Ψυχραιμία. Έχετε πρόχειρες 2 φέτες ψωμί του τοστ και τοποθετείστε τις εντός της στοματικής κοιλότητας. Για σκορ 2 ή 3 μηδέν και άνω, συνδυάστε το με ζαμπονάκι και τυράκι. Μετά τον αγώνα δε θα κατεβαίνει μπουκιά. Μην κοιμηθείτε και νηστικοί.
- Η ομάδα σας σκόραρε: Χρήσιμο το μαξιλάρι που προτάθηκε πριν αλλά εδώ έχετε την ανάγκη να χειροκροτήσετε, να πεταχτείτε πάνω. Για αυτό φοράμε πάντα ελαφριά γάντια, έτσι που το χειροκρότημα δεν ακούγεται. Αν πεταχτείτε πάνω να είστε πάντα χωρίς υποδήματα. Αναπηδήστε με τις κάλτσες. Αν θέλετε να φωνάξετε, κάντε το αλλά με βρόγχο, σαν να φωνάζετε ψιθυρίζοντας. Κατόπιν εκπνεύστε άφοβα. Αγχολυτικό δε, είναι να κομματιάσετε το πουλόβερ που μόλις πριν πλέξατε.

3. Μετά τον αγώνα: Ελεύθερο θέμα. Αν έχετε εφαρμόσει τα άνωθεν είστε ήδη άψογα εκπαιδευμένος.
Είναι αλήθεια πως όλα αυτά στην πράξη είναι δύσκολα. Θέλει υπομονή. Μην ανησυχείτε. Με τον καιρό θα βελτιώνεστε όλο και περισσότερο. Πάντα βέβαια θα υπάρχει μια εξαίρεση, μια στιγμή, που όλα θα πάνε στον βρόντο... Μια στιγμή που όλα θα γίνουν περίπου όπως θέλατε, αλλά όχι ακριβώς.....

Τέταρτη 24 Οκτωβρίου 2012. Ώρα 23:30 περίπου. Ο Κωστάκης ο Μήτρογλου στο 92ο λεπτό γράφει το Μονπελιέ-Ολυμπιακός 1-2....

Μαξιλάρι; Έβαλα...
Κάλτσες; Φορούσα...
Κραυγή; Με βρόγχο...

Κάτι με έσπρωχνε να πεταχτώ μπροστά στην τηλεόραση... Και τότε χωρίς να το καταλάβω, άρχισα να βγάζω τα ρούχα μου... έτσι απλά... Να βγάζω τα ρούχα μου και να πανηγυρίζω... Αθόρυβα....

Η σύζυγος κατανόησε. Έχει κατανοήσει από καιρό. Το παιδί δεν ξύπνησε. Mission accomplished.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου