ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Σόου Ροναλντίνιο στο Λιμπερταδόρες

http://www.onsports.gr/media/k2/items/cache/d8d0700ea063bd03874e8a6983171ac1_XL.jpgΟ Ροναλντίνιο προσέφερε για ακόμη μια φορά απλόχερα θέαμα με τις ενέργειές του στο παιχνίδι της Ατλέτικο Μινέιρο με την Άρσεναλ Σαραντί, στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Ο Βραζιλιάνος σόουμαν πέτυχε ένα πανέμορφο τέρμα με λόμπα στο "Γ" της εστίας, ενώ σκόραρε ακόμη με πέναλτι (εξαιρετική εκτέλεση), πανηγυρίζοντας με ιδιαίτερο τρόπο τα δυο γκολ που σημείωσε.

Ο 33χρονος Ροναλντίνιο έχει βαλθεί ακόμη και τώρα, στη δύση της καριέρας του, να αποδείξει ότι δεν είναι ξοφλημένος, όπως πολλοί έσπευσαν να τον χαρακτηρίσουν όταν αποφάσισε να παίξει ποδόσφαιρο στη Βραζιλία. Παρά το χαμηλό επίπεδο ανταγωνιστικότητας στη Λατινική Αμερική, συγκριτικά με την Ισπανία και την Ιταλία που έπαιξε στην Ευρώπη, ο Βραζιλιάνος "μάγος" δίνει το 100% δείχνοντας να το διασκεδάζει τόσο, όσο και όταν μεσουρανούσε στα ευρωπαϊκά γήπεδα.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πανηγυρισμός του στο γκολ με πέναλτι που πέτυχε απέναντι στην Άρσεναλ Σαραντί. Όσο για τη λόμπα στο δεύτερο γκολ, μόνο έκπληξη δεν προκαλεί το γεγονός ότι ανακάλυψε νέο τρόπο για να νικήσει αντίπαλο γκολκίπερ, σε όσους γνωρίζουν τι εστί Ροναλντίνιο.

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου