ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τετάρτη 10 Απριλίου 2013

Champions League - Day 2b



Από το βράδυ της Τρίτης, Ρεάλ Μαδρίτης και Ντόρτμουντ βρίσκονται στα ημιτελικά του Champions League και το βράδυ της Τετάρτης θα μάθουμε ποιες ομάδες θα συμπληρώσουν την 4άδα.

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Παρί Σεν-Ζερμέν έχοντας μικρό προβάδισμα μετά το 2-2 του Παρισιού, ενώ η Γιουβέντους φιλοξενεί την Μπάγερν, η οποία έχει τον πρώτο λόγο μετά το 2-0 του Μονάχου.

Αν περάσουν τα φαβορί, δηλαδή Μπαρτσελόνα και Μπάγερν, τότε θα έχουμε στα ημιτελικά δύο ισπανικές και δύο γερμανικές ομάδες, ενώ θυμίζουμε πως η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 12 Απριλίου.

Αν η Μπαρτσελόνα προκριθεί, θα πάρει μέρος στην ημιτελική φάση για 6η συνεχόμενη φορά και συνολικά για 15η στην ιστορία της, ενώ η Παρί Σεν-Ζερμέν έχει φτάσει στους "4" μόνο μία φορά, το 1995, όταν και αποκλείστηκε από την Μίλαν.

Από την άλλη, η Μπάγερν αν περάσει θα είναι η 15η φορά στα ημιτελικά και για αυτήν (όπως και για Μπαρτσελόνα), ενώ θα είναι η 11η για την Γιουβέντους και πρώτη μετά το 2003 (είχε χάσει στον τελικό από την Μίλαν).

Δείτε παρακάτω αγωνιστικά νέα και πιθανές 11άδες.

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγήsport24

Μπαρτσελόνα - Παρί ΣΖ (21:45)

Γήπεδο: "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη
Διαιτητής: Μπιορν Κάιπερς (Ολλανδία)

Αγώνα δρόμου κάνει ο Λιονέλ Μέσι για να προλάβει να είναι έτοιμος για την ρεβάνς κόντρα στην Παρί Σεν-Ζερμέν.

Αν ο Αργεντινός δεν τα καταφέρει ή αν ο Τίτο Βιλανόβα δεν θέλει να ρισκάρει έστω την συμμετοχή του από την αρχή, θα έχει στην κορυφή της επίθεσης τον Φάμπρεγκας, με τον Βίγια αριστερά του και δεξιά του έναν εκ των Αλέξις Σάντσες και Πέδρο (ξεπέρασε τον τραυματισμό του).

Ο τεχνικός των "μπλαουγκράνα" έχει προβλήματα και στο κέντρο της άμυνας, καθώς τραυματίες είναι οι Πουγιόλ και Μαστσεράνο (ο δεύτερος είναι και τιμωρημένος), έτσι αναζητεί τον παρτενέρ του Πικέ.

Μπάρτρα και Σονγκ διεκδικούν την θέση, αλλά υπάρχει και το σενάριο να παίξει στόπερ ο Μπουσκέτς, με τον Σονγκ να παίζει κέντρο ή τον Φάμπρεγκας να γυρίζει πίσω και 3άδα στην επίθεση να είναι οι Αλέξις Σάντσες, Πέδρο και Βίγια.

Πολύ σημαντική απώλεια έχει και η Παρί Σεν-Ζερμέν, καθώς τιμωρημένος είναι ο Μπλεζ Ματουιντί, έτσι πιθανότατα στο κέντρο το δίδυμο θα είναι Βεράτι-Μπέκαμ.

Δεν αποκλείεται όμως να παίξει και ο Σαντόμ, αλλά ίσως και ο Τιάγκο Μότα, καθώς ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ δεν ανησυχούν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Τιάγκο Σίλβα και Αλέξ, έτσι αναμένεται να είναι αμφότεροι στο κέντρο της άμυνας.

Οι πιθανές συνθέσεις
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Μπάρτρα, Πικέ, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς, Τσάβι, Ινιέστα, Αλέξις Σάντσες, Βίγια, Φάμπρεγκας.

ΠΑΡΙ ΣΖ: Σίριγκου, Ζαλέ, Τιάγκο Σίλβα, Αλέξ, Μάξουελ, Βεράτι, Μπέκαμ, Λούκας Μόουρα, Παστόρε, Λαβέτσι, Ιμπραχίμοβιτς.


Γιουβέντους - Μπάγερν (21:45)

Γήπεδο: "Juventus Stadium", Τορίνο
Διαιτητής: Κάρλος Βελάσκο Καρμπάγιο (Ισπανία)

Ο Αντόνιο Κόντε δεν έχει στην διάθεσή του τους τιμωρημένους, Στέφαν Λίχτσταϊνερ και Αρτούρο Βιντάλ, έτσι αναμένεται να παίξουν στις θέσεις τους οι Σιμόνε Παντοΐν και Πολ Πογκμπά.

Με τον Σεμπάστιαν Τζοβίνκο να είναι τραυματίας, δύο είναι οι θέσεις που παίζονται, αυτή του αριστερού μπακ-χαφ με τους Πελούζο και Κουάντουο Ασαμόα να τις διεκδικούν και αυτή στην επίθεση δίπλα στον Βούτσινιτς, με τους Μάτρι και Κουαλιαρέλα να είναι οι υποψήφιοι.

Στην αντίπερα όχθη, επιστρέφει από τιμωρία ο Χάβι Μαρτίνεθ, όμως είναι τραυματίας ο Τόνι Κρόος, έτσι θα μετακινηθεί στο κέντρο ο Τόμας Μίλερ λαο θα χωρέσει στην 11άδα και ο Άριεν Ρόμπεν.

Οι πιθανές συνθέσεις
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (3-5-2): Μπουφόν, Μπονούτσι, Μπαρτζάλι, Κιελίνι, Πίρλο, Πογκμπά, Μαρκίζιο, Παντοΐν, Πελούζο, Βούτσινιτς, Κουαλιαρέλα.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Βαν Μπούιτεν, Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ, Τόμας Μίλερ, Ρόμπεν, Ριμπερί, Μάντζουκιτς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου