ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

Η "καυτή" πρόβλεψη για το Ρόμα-Λάτσιο!

Μία εβδομάδα μετά την απόλυτα πετυχημένη της πρόβλεψη στο "Derby D'Italia" (είχε γράψει στα στήθη της σκορ 2-1 υπέρ της Γιουβέντους), η Λάουρα Κρεμάσκι "ξαναχτύπησε".

Αυτή τη φορά η "Corriere dello Sport" ζήτησε την πρόβλεψη του σέξι μοντέλου για το ντέρμπι της "αιώνιας πόλης" μεταξύ της Ρόμα και της Λάτσιο (8/4, 21.45), και εκείνη δεν απογοήτευσε το φανατικό κοινό της.

Το σκορ που προέβλεψε ήταν 3-2 υπέρ της Ρόμα με την Κρεμάσκι να κάνει την έκπληξη όμως και να φανερώνει την εκτίμησή της γυρνώντας πλάτη στην τηλεοπτική κάμερα και δείχνοντας το... ποπουδέλι της! (δείτε το βίντεο εδώ)

Πέρα από την "hot" πρόβλεψη που έκανε για το ντέρμπι, η εκρηκτική Ιταλίδα παραδέχτηκε πως αγαπημένος της παίκτης είναι ο Τότι και εκείνος που θα προσκαλούσε για δείπνο είναι ο Οσβάλντο, ενώ έκανε και έναν απολογισμό της φετινής πορείας των "τζαλορόσι":

"Η εικόνα ήταν απογοητευτική με τον Ζέμαν, τώρα είμαι πολύ ευχαριστημένη με τον Αντρεατσόλι στον πάγκο αν και θα προτιμούσα τον Μοντέλα", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sport24

Η Κρεμάσκι προβλέπει τη νίκη της Γιουβέντους με 2-1 επί της Ίντερ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου