ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Παραλίγο «ντου» στο ντέρμπι Παλμέιρας - Κορίνθιανς

Παραλίγο «ντου» οπαδών στο ντέρμπι Παλμέιρας - Κορίνθιανς (photos+video)Είναι γενικός κανόνας, αλλά ισχύει στη… νιοστή για τους οπαδούς της Παλμέιρας: Ποτέ δεν πανηγυρίζεις γκολ μπροστά τους, αν δεν ανήκεις στο ρόστερ της ομάδας τους. Η ατμόσφαιρα στο κυριακάτικο ντέρμπι του Σάο Πάουλο ανάμεσα σε Παλμέιρας και Κορίνθιανς ήταν ήδη τεταμένη, καθώς τον περασμένο Μάρτιο σε ένα προγραμματισμένο ραντεβού οπαδών των δύο ομάδων, σκοτώθηκε ένας οπαδός της Παλμέιρας. 

Ετσι, όταν ο Ρομαρίνιο της Κορίνθιανς σκόραρε και έτρεξε κατευθείαν μπροστά στους οπαδούς της Παλμέιρας για να πανηγυρίσει, η αντίδραση των τελευταίων ήταν αναπόφευκτη. Μια… χιονοστιβάδα οπαδών της Παλμέιρας κατέβηκε από τις κερκίδες και προσπάθησε να εισβάλλει στον αγωνιστικό χώρο για να πιάσει τον Ρομαρίνιο. 

Η Αστυνομία χρησιμοποιώντας κλομπ τους απέτρεψε, αλλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο ακολούθησε πανδαιμόνιο, καθώς οι παίκτες της Παλμέιρας θέλησαν να επιτεθούν στο Ρομαρίνιο για την προκλητική ενέργειά του και οι παίκτες έγιναν ένα κουβάρι… 

Για την ιστορία, η φιλοξενούμενη Κορίνθιανς νίκησε με 2-0 με γκολ των Ρομαρίνιο (22’) και Παουλίνιο (54’). 

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: onsports

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου