ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Οι δικοί μας άνθρωποι - Κέβιν Μιραλάς

Το υπ' αριθμόν 7.000 τέρμα στην ιστορία της Έβερτον σημείωσε ο Κέβιν Μιραλάς, στην εκτός έδρας νίκη 3-0 επί της Σουόνσι για την 5η αγωνιστική της Premier League. Ο πρώην επιθετικός του Ολυμπιακού είχε εξαιρετική απόδοση μαζί με τον Βίκτορ Ανιτσέμπε ως επιθετικό δίδυμο και με τον Μαρουάν Φελαϊνί σε εξαιρετική μέρα, συνέχισαν την εντυπωσιακό ξεκίνημα της σεζόν για την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγες. 

Το σκορ άνοιξε στο 22' ο Νιγηριανός επιθετικός για να ακολουθήσει ο Βέλγος συμπαίκτης του στο 43', με κεφαλιά μετά από τετ-α-τετ στο δοκάρι. Ο Άνχελ Ράνχελ έχασε σωρεία ευκαιριών για να ξαναβάλει στο ματς τους γηπεδούχους, με το Μιραλάς να χάνει την ευκαιρία στο 2ο ημίχρονο να "σφραγίσει" τη νίκη των "ζαχαρωτών", έχοντας νέο δοκάρι. Λίγο αργότερα αντικαταστάθηκε από τον Στίβεν Νέισμιθ κι ενώ η Σουόνσι είχε μείνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής 12 λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς. 

Ο Φελαϊνί επιστέγασε τη φανταστική απόδοσή του με ένα γκολ στο 82'. Οι γηπεδούχοι έχασαν την ευκαιρία να σώσουν τα προσχήματα, αφού ο Τζόναθαν ντε Γκουσμάν είχε δοκάρι στις καθυστερήσεις. 

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: contra 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου