ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

Ο τρομερός... κλέφτης-οπαδός!

Η αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου μεταξύ της Κασίμπασα και της Γκαζιάντεπσπορ είχε φτάσει στο 90ο λεπτό όταν έγινε το 3-0 από τον Πάμπλο Σέσαρ Πίντος Καμπράλ, με τον σκόρερ να δείχνει τον ενθουσιασμό του για την επίτευξη του τέρματος βγάζοντας τη φανέλα του. Φτάνοντας κοντά στην εξέδρα για να πανηγυρίσει μαζί με το κοινό των γηπεδούχων, ορισμένοι φανατικοί οπαδοί επιχείρησαν να του πάρουν τη φανέλα όμως εκείνος την κράτησε γερά μή θέλοντας να την αποχωριστεί. 

Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο... Και αυτό γιατί όταν οι πανηγυρισμοί του είχαν κωπάσει και είχε φτάσει προς το κέντρο του γηπέδου, ένας νεαρός φαν της Κασίμπασα είχε πραγματοποιήσει εισβολή στο γήπεδο με αποκλειστικό σκοπό να τον "ξαλαφρώσει" από το πάνω μέρος της εμφάνισής του. 

Και το κατάφερε καθώς του άρπαξε τη φανέλα μέσα από τα χέρια, με τον οπαδό να κάνει στη συνέχεια... σπριντ μέχρι το ένα πέταλο του γηπέδου και να την πετάει σε έναν φίλο του που καθόταν στις εξέδρες! 

Η συνέχεια; Οι άνδρες της ασφάλειας του γηπέδου κινητοποιήθηκαν άμεσα, κατάφεραν να ξανακερδίσουν τη "μάχη της φανέλας", και την επέστρεψαν στον σκόρερ για να μπορέσει να ολοκληρώσει το ματς. 

Είναι σίγουρο πάντως ότι το πάθημα του Ουρουγουανού αμυντικού, θα του έγινε μάθημα για την επόμενη φορά που θα θελήσει να πανηγυρίσει τόσο έξαλλα. 

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sport24 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου