ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

Σοβαρά επεισόδια στην Παραγουάη


Στην Ασουνσιόν της Παραγουάης σημειώθηκαν σοβαρά επεισόδια στην αναμέτρηση της Σέρο Πορτένιο με την Κολόν Σάντα Φε για το Copa Sudamericana.

Όταν οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και προηγήθηκαν 2-1 στο 69', σκορ με το οποίο είχαν νικήσει και στο πρώτο ματς οι οπαδοί των φιλοξενούμενων άρχισαν να είναι... λίγο ανήσυχη λόγω της κακής εξέλιξης και του αποκλεισμού που ήταν πλέον δεδομένος.

Η αστυνομική δύναμη για τους ηρεμήσει χρησιμοποίησε πλαστικές σφαίρες, κάτι που εξόργισε τους παίκτες της Κολόν.

Έχοντας στην εξέδρα φίλους και συγγενείς έτρεξαν και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και μάλιστα ο τερματοφύλακας των Αργεντινών, Ντιέγκο Πόσο, κλότσησε στο στήθος έναν αστυνομικό, αλλά και έναν ακόμη με πολιτικά.

Όταν αργότερα ηρέμησε η κατάσταση και πριν ξεκινήσει το ματς, ο διαιτητής απέβαλε τον Πόσο με απευθείας κόκκινη κάρτα, όπως και τον Μαξιμιλιάνο Κάιρε που έφτυσε τους αστυνομικούς μαζί με συμπαίκτες του.

Άπαντες, όπως ο πρώην άσος της Ξάνθης, Ιβάν Μορένο ι Φαμπιανέσι και ο προπονητής του στην Κολόν, Ρομπέρτο Σενσίνι, κατηγορούν την αστυνομία.

Ο Φαμπιανέσι χαρακτήρισε τους αστυνομικούς βάρβαρους, ενώ ο Σενσίνι δικαιολόγησε την αντίδραση των παικτών του, Πόσο και Κάιρε, λέγοντας πως ήταν λογική έχοντας στην εξέδρα φίλους και συγγενείς και η αστυνομία χρησιμοποίησε πλαστικές σφαίρες.

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels    από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου