ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Τα... μπαλκόνια που τρέλαναν τον Χούντελααρ!

Τα... μπαλκόνια που τρέλαναν τον Χούντελααρ! (pics+vid)Το... έκαψαν για τα καλά οι παίκτες της Εθνικής Ολλανδίας στο Βουκουρέστι! Μετά το 4-1 επί της Ρουμανίας για τα προκριματικά του Μουντιάλ, μια παρέα αποτελούμενη από τους Ρόμπιν φαν Πέρσι, Κλάας Γιαν Χούντελααρ, Ιμπραΐμ Αφελάι και Νάιτζελ ντε Γιονγκ το έριξε έξω μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Οι τέσσερις Ολλανδοί διεθνείς πήγαν σε πάρτι που διοργάνωσε στο «Tiffany Piano Club» ο Αντριαν Μούτου με την παρουσία και του Τσιπριάν Μαρικά (συμπαίκτη των Χούντελααρ – Αφελάι στην Σάλκε) αλλά και, όπως φημολογείται, ιερόδουλων, οι οποίες πήραν από 150 ευρώ (όπως υποστήριξαν) για να δώσουν το παρών!

«Ηταν όλοι τους μεθυσμένοι» αποκαλύπτει η Σαντσιάνα Μπουρουϊάνα, μοντέλο με… πλούσια προσόντα, τα οποία τρέλαναν τον Κλάας Γιαν Χούντελααρ. Ο επιθετικός της Σάλκε, ο οποίος πέτυχε το γκολ της νίκης των Γερμανών επί του Ολυμπιακού στο «Καραϊσκάκης» στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, πολιόρκησε στενά όλο το βράδυ την Σαντσιάνα, η οποία εντέλει δεν υπέκυψε στα… κάλλη του (;). Και αυτό, παρ' ότι το παρατσούκλι της είναι «η Σάρον Στόουν της Ρουμανίας»!

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels    από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sentragoal


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου