ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Η ασίστ του "ήρωα" ball boy στον Φαλκάο

Η φιλοσοφία του Ντιέγκο Σιμεόνε θέλει τα πάντα να λειτουργούν στην εντέλεια. Από την μικρότερη λεπτομέρεια μέχρι και τα πιο σημαντικά. 

Το τρίτο γκολ του Φαλκάο απέναντι στη Λα Κουρούνια, βασίστηκε σε αυτή τη φιλοσοφία. 

Ένα ball boy, ο Αρντά και o Κολομβιανός φορ συνεργάστηκαν άψογα για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ο τεχνικός της Ατλέτικο εξήρε την άμεση αντίδραση του μικρού αστέρα των ακαδημιών της ομάδας, Ντάλιελ Τόρες, ο οποίος στην αναμέτρηση με τη Λα Κορούνια εκτελούσε χρέη ball boy.

Ο Τόρες τροφοδότησε τάχιστα με μια μπάλα τον Αρντά, προκειμένου να εκτελέσει γρήγορα ένα πλάγιο, όταν οι παίκτες της Ντεπορτίβο χάζευαν την άλλη μπάλα που παιζόταν ο αγώνας να ταξιδεύει στις εξέδρες του "Βιθέντε Καλντερόν", μετά από απομάκρυνση της αμυντικής τους γραμμής. Ο Αρντά έκανε με τη σειρά του το καθήκον του μεταβιβάζοντας αμέσως την μπάλα στον αμαρκάριστο Φαλκάο και αυτός με διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε ένα εξαιρετικό γκολ.

Ο Ντάνιελ Τόρες δέχτηκε τα συγχαρητήρια όλων στην ομάδα και ο Ισπανικός Τύπος έφτασε να τον κάνει θέμα για την συνεισφορά του. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε αναγνώρισε επίσης την προσφορά του μικρού, τονίζοντας αστειευόμενος: "Όταν χάνουμε θα πρέπει όλα να γίνονται γρήγορα. Όταν κερδίζουμε ωστόσο θα μπορούν τα ball boys να πηγαίνουν για έναν καφέ"..

Δείτε τη φάση στο ακόλουθο video (στο 1'12'')

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!! 

πηγή: contra


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου