ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Άνω-κάτω ο τελικός

Απρόσμενη εξέλιξη είχε ο επαναληπτικός τελικός του Κόπα Σουνταμερικάνα ανάμεσα στην Σάο Πάουλο και την Τίγκρε με τον διαιτητή να διακόπτει οριστικά το παιχνίδι και την Σάο Πάουλο να κατακτά τον τίτλο.

Η Σάο Πάουλο κατέκτησε το Κόπα Σουνταμερικάνα με την Τίγκρε να μην βγαίνει στο γήπεδο για το δεύτερο μέρος καταγγέλλοντας επίθεση από άντρες ασφαλείας.

Όλα ξεκίνησαν μετά την λήξη του πρώτου ημιχρόνου, με τους παίκτες των δυο ομάδων να διαπληκτίζονται πηγαίνοντας προς τα αποδυτήρια και τον διαιτητή να δείχνει κόκκινη κάρτα τόσο στον Μιράντα της Σάο Πάουλο όσο και στον Ντίας της Τίγκρε. Λίγο αργότερα και ενώ όλα ήταν έτοιμα για την έναρξη της επανάληψης, με την Σάο Πάουλο να προηγείται 2-0, οι παίκτες της Τίγκρε αρνήθηκαν να βγουν στον αγωνιστικό χώρο καθώς, όπως κατήγγειλαν, δέχτηκαν επίθεση από άντρες της ασφάλειας.

Μετά από συζητήσεις που κράτησαν περίπου μισή ώρα, ο διαιτητής αποφάσισε την οριστική διακοπή του αγώνα με την Σάο Πάουλο να είναι η νικήτρια του Κόπα Σουνταμερικάνα. Πλέον αναμένεται η αντίδραση της Τίγκρε και αν θα διεκδικήσει το δίκιο της μέσα από τα αρμόδια όργανα.

Πριν τα επεισόδια και την οριστική διακοπή παίχτηκε και ποδόσφαιρο με την Σάο Πάουλο μέσα σε πέντε λεπτά να βάζει δυο γκολ πρώτα με τον Λούκας (23') και έπειτα με τον Οσβάλντο (28').

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: aek365


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου