ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Σοκ με ρατσιστές οπαδούς!

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το video που δείχνει τους οπαδούς της Μίλγουολ να επιτίθενται με αισχρά ρατσιστικά συνθήματα στον Ελ Χατζί Ντιούφ της Λιντς. 

Τα πλάνα είδαν το φως της δημοσιότητας από το Sky Sports, που διεξάγει έρευνα για τον ρατσισμό στο ποδόσφαιρο και έχουν ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων. Το ματς διεξήχθη τον Νοέμβριο στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας, ωστόσο παρότι είχαν γίνει καταγγελίες δεν υπήρχε οπτικοακουστικό υλικό. 

Οι οπαδοί της Μίλγουολ, γνωστοί για τη βιαιότητα τους την εποχή της ανόδου του χουλιγκανισμού στην Αγγλία, έχουν στο παρελθόν συνδεθεί με ακροδεξιές τάσεις, ενώ στήριζαν το Εθνικό Μέτωπο, το εθνικιστικό κόμμα που έφτασε στο απόγειό του τη δεκαετία του '70. Έχουν κατηγορηθεί αρκετές φορές με ρατσιστικές επιθέσεις. 

Τον Οκτώβριο, ένας 13χρονος οπαδός των «Λιονταριών» επιτέθηκε με ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς μέσω twitter στον Μάρβιν Σορντέλ της Μπόλτον και τιμωρήθηκε από τον σύλλογο, ο οποίος του «έκοψε» το γήπεδο. Θέλοντας να τον στηρίξουν και να πικάρουν τον αντίπαλο, οπαδοί της ομάδας σήκωσαν πανό στο ματς με την Ντέρμπι Κάουντι που έγραφε «Ο Σορντέλ είναι μ***ι».  Αμέσως οι άνθρωποι της ασφάλειας έτρεξαν να το κατεβάσουν, ενώ η Μητροπολιτική Αστυνομία προχώρησε σε έξι συλλήψεις! 

Δείτε το σοκαριστικό video με τον Ντιούφ...

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: gazzetta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου