ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Σκόραρε χωρίς παπούτσι!

Οι φίλοι της Γιουβέντους που κατέκλυσαν το απόγευμα του Σαββάτου το "Juventus Stadium" απόλαυσαν μία σπουδαία νίκη με 2-0 επί της Φιορεντίνα, ωστόσο πέρα από τη νίκη θα έχουν σίγουρα να θυμούνται και δύο περιστατικά που σημάδεψαν την αναμέτρηση.

Το πρώτο σημειώθηκε μάλιστα την ώρα της επίτευξης του δεύτερου γκολ των "μπιανκονέρι", καθώς ο Αλεσάντρο Μάτρι χρίστηκε σκόρερ με έναν μάλλον ασυνήθιστο τρόπο: έκανε το πλασέ χωρίς να φοράει παπούτσι το οποίο είχε βγει λίγο πριν.

Το δεύτερο περιστατικό έλαβε χώρα αμέσως μετά το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή και είχε ως αρνητικό πρωταγωνιστή τον Εμιλιάνο Βιβιάνο.

Όπως αποκάλυψε ο φωτογραφικός φακός, ο γκολκίπερ της Φιορεντίνα ήταν έντονα εκνευρισμένος για την ενέργεια του συμπαίκτη του Μπόρχα Βαλέρο να ανταλλάξει φανέλες με τον Αντρέα Πίρλο μετά το ματς, με αποτέλεσμα να του πάρει τη φανέλα του Ιταλού άσου και να την πετάξει στο χορτάρι.

Σύμφωνα μάλιστα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η κίνησή του αυτή προκάλεσε την μήνι των οπαδών της Γιουβέντους, με τα φόρουμ στο διαδίκτυο να έχουν πάρει φωτιά.

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sport24


Ο Μάτρι σκοράρει χωρίς... παπούτσι (Γιουβέντους... από texniti

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου