ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2013

Το πιο «καυτό» γκολ του Φιγκερόα!

Το πιο «καυτό» γκολ του Λούτσο! (pics+vids)Στην καριέρα του μετράει 117 γκολ σε 287 επίσημα παιχνίδια, επιδόσεις που θα μπορούσαν σαφώς να είναι καλύτερες αν οι τραυματισμοί δεν τον ταλαιπωρούσαν τόσο, στην διάρκεια της καριέρας του.

Ο Λουτσιάνο Φιγκερόα, ο οποίος αναμένεται αύριο (08/02) στην Αθήνα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, είχε αποδείξει στο παρελθόν ότι ξέρει πολύ καλά και πώς να... σκοράρει και εκτός γηπέδων!

Ο Αργεντινός, ο οποίος πλέον είναι παντρεμένος με την αγαπημένη του Βερόνικα και έχουν ένα κοριτσάκι πέντε ετών, απασχόλησε στο παρελθόν τα «ροζ» ΜΜΕ της Αργεντινής, λόγω της (εφήμερης) σχέσης του με το μοντέλο, ηθοποιός και παρουσιάστρια Σιλβίνα Λούνα, το καρνέ... γνωριμιών της οποίας είναι ατελείωτο!

Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, Φερνάντο Γκάγκο, Αριέλ Γκαρσέ, Φεντερίκο Ινσούα, Μαρσέλο Σάλας και Ματίας Μαντίγια φέρεται να πέρασαν στο παρελθόν από το κρεβάτι της «καυτής» Σιλβίνα, η οποία είναι ποδοσφαιρόφιλη (εντάξει, αυτό φαίνεται...) και δηλώνει οπαδός της Ροσάριο Σεντράλ, αφού έχει γεννηθεί στην πόλη του Ροσάριο, ούσα συντοπίτισσα του «Λούτσο» και του Λιονέλ Μέσι, μεταξύ άλλων.

Η Σιλβίνια, εμμέσως, συνδέει τον Λουτσιάνο Φιγκερόα με τον αξέχαστο πορτιέρο (ο Θεός να τον κάνει) του Ολυμπιακού, Φράνκο Κοτσάντσο! «Δεν ήταν και... αστέρι στο κρεβάτι» εξομολογήθηκε κάποτε η Λούνα για τον μέγα Φράνκο, ο οποίος δεν ξέφυγε ούτε αυτός από τα δίχτυα της!

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sentragoal



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου