ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου 2013

Champions League - day 1b

Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι στην φάση των "16" του Champions League διεξάγεται το βράδυ της Τετάρτης, με την Ρεάλ να υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Μαδρίτη.

Ζοζέ Μουρίνιο κόντρα σε Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και Κριστιάνο Ρονάλντο κόντρα στην πρώην ομάδα του για πρώτη φορά.

Η άλλη αναμέτρηση της ημέρας είναι στο Ντόνετσκ της Ουκρανίας, με την Σαχτάρ (Σαχτιόρ) να υποδέχεται την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Ακολουθεί ξεχωριστή αναφορά για κάθε αναμέτρηση με πιθανές ενδεκάδες, ενώ στο τέλος υπάρχει όλο το πρόγραμμα των πρώτων των "16".

πηγή: sport24


Ρεάλ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (21:45)
Γήπεδο: "Σαντιάγκο Μπερναμπέου", Μαδρίτη
Διαιτητής: Φέλιξ Μπριχ (Γερμανία)

Με τον Κασίγιας νοκ-άουτ ο Ντιέγκο Λόπεθ φαίνεται να έχει προβάδισμα αντί του Αντόνιο Αντάν για την θέση του βασικού τερματοφύλακα.

Οι Πέπε, Τσάμπι Αλόνσο και Ραφαέλ Βαράν είναι ξανά στην διάθεση του Ζοζέ Μοουρίνιο και αναμένεται οι δύο πρώτοι να είναι στην αρχική 11άδα.

Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον από την άλλη δεν υπολογίζει στους Φιλ Τζόουνς, Τζόνι Έβανς και Ντάρεν Φλέτσερ, όμως επιστρέφουν οι Ασλεϊ Γιανγκ και Μάικλ Κάρικ.

Η θέση που... παίζεται περισσότερο είναι αυτή του αριστερού χαφ, με τους Νανί και Σίνζι Καγκάουα να την διεκδικούν.

Οι πιθανές συνθέσεις
ΡΕΑΛ: Ντιέγκο Λόπεθ, Αρμπελόα, Σέρχιο Ράμος, Πέπε, Φάμπιο Κοεντράο, Κεντίρα, Τσάμπι Αλόνσο, Μεσούτ Εζίλ, Ντι Μαρία, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.
MANUTD: Ντε Χέα, Ραφαέλ, Ρίο Φέρντιναντ, Βίντιτς, Εβρά, Κάρικ, Κλέβερλι, Βαλένσια, Νανί, Ρούνεϊ, Φαν Πέρσι.

Σάχταρ - Ντόρτμουντ (21:45)

Γήπεδο: "Ντόνμπας Αρένα", Ντόνετσκ
Διαιτητής: Χάουαρντ Γουέμπ (Αγγλία)

Η Σαχτάρ Ντόνετσκ έχει πουλήσει τον Ουίλιαν στην Ρουμπίν Καζάν, αλλά αγόρασε τον Τάισον από την Μεταλίστ Χάρκιβ και ίσως ο τελευταίος κάνει το ντεμπούτο του.

Ο Κούτσερ είναι τιμωρημένος, έτσι μαζί με τον Ρακίτσκι στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να είναι ο Τσιγκρίνσκι, ενώ μαζί με τον Φερναντίνιο στο κέντρο θα είναι ο Στεπανένκο ή ο Χούμπσμαν.

Στην αντίπερα όχθη ο Γκρόσκροϊτς έχει πνευμονία, έτσι αυτό φέρνει στην 11άδα τον Μπλαστσικόβσκι, ενώ ο Γκιουντογάν είναι τραυματίας, έτσι μαζί με τον Σβεν Μπέντερ στο κέντρο θα είναι ο Κελ ή ο Νουρί Σαχίν.

Οι πιθανές συνθέσεις
ΣΑΧΤΑΡ: Πιατόβ, Ρατ, Τσιγκρίνσκι, Ρακίτσκι, Σρνα, Στεπανένκο, Φερναντίνιο, Αλέξ Τεϊσέιρα, Τάισον, Μχιταριάν, Λουίζ Αντριάνο.
ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντενφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Κελ, Σβεν Μπέντερ, Μπλαστσικόβσκι, Γκέτσε, Ρόις, Λεβαντόβσκι.

Ρεάλ Μαδρίτης - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3-1 , επαν. 4-3 (Champions League 2002-2003)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου