ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τετάρτη 1 Μαΐου 2013

Champions League - 2ος επαναληπτικός ημιτελικός

Η Μπαρτσελόνα πρέπει να πετύχει την μεγαλύτερη ανατροπή στην ιστορία των ευρωπαϊκών διοργανώσεων απόψε στην ρεβάνς του ημιτελικού, έτσι ώστε να μην είναι η Μπάγερν η αντίπαλος της Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions League.

Οι Βαυαροί είχαν νικήσει με 4-0 στο πρώτο ματς και ποτέ κανείς δεν έχει προκριθεί έχοντας χάσει με 4 γκολ στην πρώτη αναμέτρηση.

Η Ντόρτμουντ θα είναι στον τελικό της 25ης Μαΐου στο "Γουέμπλεϊ" και αν η αντίπαλός της είναι η Μπάγερν, τότε για 4η φορά στην ιστορία θα έχουμε "εμφύλιο".

Οι προηγούμενες 3 φορές ήταν το 2000 με Ρεάλ - Βαλένθια, το 2003 με Μίλαν - Γιουβέντους και το 2008 με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Τσέλσι.

Η Μπάγερν αν προκριθεί θα παίξει σε τελικό για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και τρίτη τα τελευταία 4 χρόνια (τους έχασε και τους δύο τελικούς από Ίντερ και Τσέλσι), ενώ θα είναι συνολικά ο 10ος τελικός στην ιστορία της (έχει 4 τρόπαια και 5 χαμένους τελικούς).

Από την άλλη η Μπαρτσελόνα έχει παίξει σε 7 τελικούς (έχει επίσης 4 τρόπαια), έτσι αυτός θα είναι ο 8ος αν καταφέρει να κάνει την μεγάλη ανατροπή.

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sport24

Μπαρτσελόνα - Μπάγερν (21:45)

Γήπεδο: "Καμπ Νόου", Βαρκελώνη
Διαιτητής: Ντάμιρ Σκόμινα (Σλοβενία)

Χωρίς τον Σέρχιο Μπουσκέτς θα παραταχθεί η Μπαρτσελόνα, καθώς ο διεθνής Ισπανός μέσος έχει πρόβλημα στον προσαγωγό και έμεινε μάλιστα εκτός αποστολής.

Την θέση του στην 11άδα θα πάρει ο Αλέξ Σονγκ, ενώ εκτός αποστολής έμεινε και ο Ερίκ Εμπιντάλ, έτσι οι μόνοι στην άμυνα διαθέσιμοι είναι οι Ντάνι Άλβες, Μπάρτρα, Πικέ, Αντριάνο και Μοντόγια.

Η επιστροφή του Αντριάνο κάνει κάπως καλύτερα τα πράγματα για τον Τίτο Βιλανόβα, ενώ θυμίζουμε πως νοκ-άουτ είναι οι Μαστσεράνο και Πουγιόλ (ο πρώτος επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά σε χαλαρούς ρυθμούς), με τον Τζόρντι Άλμπα να είναι τιμωρημένος.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γιουπ Χάινκες αναμένεται να παρατάξει την ίδια 11άδα με αυτή στο πρώτο ματς, με τον Μάριο Μάντζουκιτς αντί του Μάριο Γκόμεθ, καθώς ο Κροάτης εξέτισε την ποινή του.

Θυμίζουμε πως οι Τόνι Κρόος και Χόλγκερ Μπάντστουμπερ είναι τραυματίες, ενώ οι Χάβι Μαρτίνεθ, Μάριο Γκόμεθ, Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ, Λουίζ Γκουστάβο, Ντάντε και Φίλιπ Λαμ θα χάσουν τον τελικό αν δεχτούν κίτρινη κάρτα (αν φυσικά τελικά περάσει η Μπάγερν).


Οι πιθανές συνθέσεις:
ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Μπάρτρα, Πικέ, Αντριάνο, Σονγκ, Τσάβι, Ινιέστα, Πέδρο, Αλέξις Σάντσες, Μέσι.
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Ντάντε, Τζερόμ Μπόατενγκ, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβάινσταϊγκερ, Τόμας Μίλερ, Ρόμπεν, Ριμπερί, Μάντζουκιτς.


Μπαρτσελόνα - Μπάγερν 4-0 (Champions League 2008-2009)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου