ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Champions League - Day 4a

Τέσσερις ομάδες μπορούν να εξασφαλίσουν πρόκριση στους "16" του Champions League απόψε, όταν και διεξάγεται το πρώτο μέρος της 4ης αγωνιστικής των ομίλων.

Αυτές είναι οι Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν-Ζερμέν, Μπάγερν Μονάχου και Μάντσεστερ Σίτι, με τις δύο τελευταίες να βρίσκονται στον ίδιο όμιλο (4ο).

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sport24

Καμία από τον 1ο όμιλο

Από τον 1ο όμιλο δεν μπορεί να πάρει πρόκριση από την 4η αγωνιστική καμία εκ των ManUtd, Λεβερκούζεν, Σαχτάρ και Σοθιεδάδ, η οποία δεν έχει ούτε βαθμό και αν χάσει από τους Άγγλους στην Ισπανία θα τεθεί νοκ-άουτ.

Η Σαχτάρ θέλει εκδίκηση για την "4άρα" στο Λεβερκούζεν και με νίκη προσπερνά τους Γερμανούς, παίρνοντας και πάλι το... πάνω χέρι για πρόκριση.

Ο Μιρτσέα Λουτσέσκου αναμένεται να μην έχει στην διάθεσή του τον Βραζιλιάνο, Μπερνάρντ και τον Αργεντινό, Φακούντο Φερέιρα, ενώ ο Σάμι Χίπια θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Σπάχιτς, επιστρέφει στην διάθεσή του ο Λαρς Μπέντερ, απουσιάζει όμως ο Ράιναρτς.

Κλασική απουσία για την Σοθιεδάδ ο Εστέμπαν Γκρανέρο, ενώ επιστρέφει για τον Χαγκόμπα Αρασάτε ο Ίνιγο Μαρτίνεθ. Ο Ντέβιντ Μόγιες από την άλλη δεν υπολογίζει στους Έβανς, Ραφαέλ και Γουέλμπεκ, επιστρέφουν όμως οι Κλέβερλι και Κάρικ.

Βαθμολογία
1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 7 (6-3)
2. Λεβερκούζεν 6 (8-5)
3. Σαχτάρ 4 (3-5)
4. Σοθιεδάδ 0 (1-5)

Για πρόκριση στο Τορίνο η Ρεάλ

Το μεγάλο ματς της βραδιάς διεξάγεται στο Τορίνο, όπου η Γιουβέντους υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης. Η "βασίλισσα" με νίκη θα κάνει το "4 στα 4" και θα προκριθεί στους "16", κάτι που θα γίνει και με ισοπαλία, αν δεν νικήσει η Κοπεγχάγη την Γαλατάσαράι.

Οι "μπιανκονέρι" με μόλις δύο βαθμούς σε 3 ματς είναι σε πολύ δύσκολη θέση, ενώ η "Γαλατά" με διπλό στην Δανία θα κάνει αυτό δεν έκανε η ιταλική ομάδα, έτσι έχοντας πάρει ισοπαλία στο Τορίνο, θα είναι το μεγάλο φαβορί για την 2η θέση.

Πολύ σημαντική απουσία έχει στην άμυνα ο Αντόνιο Κόντε, καθώς είναι τιμωρημένος ο Κιελίνι, ενώ δεν υπολογίζει και στους Λίχτσταϊνερ και Βούτσινιτς. Ο Κάρλο Αντσελότι από την άλλη δεν έχει στην διάθεσή του μόνο τον Φάμπιο Κοεντράο.

Φουλ ρόστερ έχει στα χέρια του ο τεχνικός της Κοπεγχάγης, Στάλε Σόλμπακεν, όμως ο Ρομπέρτο Μαντσίνι της Γαλατάσαράι έχει πολλά προβλήματα, καθώς είναι τραυματίες οι Μουσλέρα, Σνάιντερ, Χακάν Μπαλτά, Γκιοκχάν Ζαν και Ουφούκ Τσεϊλάν, ενώ τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Σετζού.

Βαθμολογία
1. Ρεάλ 9 (12-2)
2. Γαλατάσαράι 4 (6-9)
3. Γιουβέντους 2 (4-5)
4. Κοπεγχάγη 1 (2-8)

Το εισιτήριο στην Παρί Σεν-Ζερμέν

Στον όμιλο του Ολυμπιακού, τον 3ο, η Παρί Σεν-Ζερμέν υποδέχεται την Άντερλεχτ και νικήσει θα κάνει το "4 στα 4" και θα πάρει την πρόκριση, ενώ θα εξασφαλίσει και την 1η θέση αν λήξει ισόπαλο το ματς της ελληνικής ομάδας με την Μπενφίκα.

Ο Λοράν Μπλαν τόνισε στην συνέντευξη τύπου πως αν η ομάδα του δεν έχει κίνητρο για το ματς αυτό, τότε δεν μπορεί πια να καταλάβει το ποδόσφαιρο, ενώ υποστήριξε πως θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα.

Οι Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Έντινσον Κάβανι έχουν μικροπροβλήματα τραυματισμών και ίσως αν μην παίξουν, ενώ ενδέχεται να επιστρέψει μετά από περίπου 40 μέρες ο Τιάγκο Σίλβα.

Τέσσερις πολύ σημαντικούς παίκτες δεν έχει στην διάθεσή του ο τεχνικός της Άντερλεχτ, Γιον φαν ντεν Μπρομ, τους Σιλβιό Προτό, Ρόναλντ Βάργκας, Γκιγιόμ Ζιλέ και Ματίας Σουάρες.

Βαθμολογία
1. Παρί Σεν-Ζερμέν 9 (12-1)
2. Ολυμπιακός 4 (5-5)
3. Μπενφίκα 4 (3-4)
4. Άντερλεχτ 0 (0-10)

Και Μπάγερν και Σίτι

Στον 4ο όμιλο είναι πολύ πιθανό να ξέρουμε και τις δύο ομάδες που θα προκριθούν από την 4η αγωνιστική και φυσικά αυτές θα είναι οι Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι.

Οι "πολίτες" αν μετά την Ρωσία νικήσουν την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και στην Αγγλία, τότε θα προκριθούν αν δεν χάσει η Μπάγερν από την Βικτόρια Πλζεν.

Οι Βαυαροί από την άλλη αν κάνουν το "4 στα 4" θα πάρουν το εισιτήριο της πρόκρισης, κάτι που θα γίνει και με ισοπαλία με την Βικτόρια Πλζεν στην Τσεχία αν νικήσει η Σίτι.

Ο τεχνικός της Βικτόρια, Πάβελ Βρμπα, έδωσε μόλις 2% πιθανότερες στον τραυματία, Ντάβιντ Λιμπέρσκι, να είναι στην 11άδα, ενώ ο Πεπ Γκουαρντιόλα δεν έχει στην διάθεσή του τον Άριεν Ρόμπεν.

Δεν έχει στην διάθεσή του τους Κομπανί και Γιόβετιτς ο Μανουέλ Πελεγκρίνι, ο οποίος δήλωσε πως δεν ξέρει αν ο Τζο Χαρτ θα ξεκινήσει στην 11άδα (είχε μείνει πάγκο το Σάββατο), ενώ Λεονίντ Σλούτσκι της ΤΣΣΚΑ δεν υπολογίζει στους Τζαγκόεβ, Μάριο Φερνάντες και Τσάουνα.

Βαθμολογία
1. Μπάγερν 9 (11-1)
2. Μάντσεστερ Σίτι 6 (6-4)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (4-7)
4. Βικτόρια Πλζεν 0 (2-11)

http://www.pamesports.gr/contentfiles_2/photos/ellhniko-podosfairo/super-league/olympiakos/Diafora/Osfp_Benfica_1973.jpg
Ολυμπιακός - 
Μπενφίκα 0-1 (Κύπελλο Πρωταθλητριών 1973-1974)


http://data.gavros.gr/storage/images/w_600px/940093.jpg
Ολυμπιακός - 
Μπενφίκα 1-0 (Κύπελλο Πρωταθλητριών 1983-1984)


http://assets.in.gr/dGenesis/assets/Content5/Photo/962142_b.jpg
Ολυμπιακός - 
Μπενφίκα 5-1 (Europa League 2008-2009)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου