ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

Champions League - Day 4b

Δύο ομάδες έχουν την δυνατότητα να πάρουν την πρόκριση στους "16" του Champions League το βράδυ της Τετάρτης.

Πρόκειται για τις δύο ισπανικές, Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο, οι οποίες αν νικήσουν στην έδρα τους τις Μίλαν και Αούστρια, αντίστοιχα, θα περάσουν στην επόμενη φάση (ανεξαρτήτου αποτελέσματος στο άλλο ματς των ομίλων τους).

Από και πέρα, εκτός του ματς του "Καμπ Νόου", ξεχωρίζει το Ντόρτμουντ - Άρσεναλ, ενώ το πρόγραμμα ξεκινά στις 19:00 με το Ζενίτ - Πόρτο.

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sport24

Τσέλσι ή Σάλκε, ίσως και τριπλή με Βασιλεία

Μετά την νίκη της στην Γερμανία η Τσέλσι υποδέχεται την Σάλκε, έχοντας αμφότερες από 6 βαθμούς. Με ισοπαλία δηλαδή παραμένουν μαζί στην κορυφή, αλλά σε αυτήν την περίπτωση αν νικήσει η Βασιλεία την Στεάουα, τότε θα έχουμε τριπλή ισοβαθμία στους 7 βαθμούς.

Ο Ζοζέ Μουρίνιο προειδοποίησε πως το 0-3 στην Γερμανία δεν σημαίνει τίποτα, ενώ δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Τόρες και Μπέρτραντ.

Ο Γενς Κέλερ δεν υπολογίζει σε Χούντελααρ, Φαρφάν, Ομπάσι και Χέγκερ, οι Σαλάι και Νόστεντερ αναμένεται να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους, ενώ ταξίδεψε στην Αγγλία ο Κυριάκος Παπαδόπουλος (έπαιξε με την 2η ομάδα την προηγούμενη εβδομάδα).

Στην Βασιλεία ο Μουράτ Γιακίν δεν έχει στην διάθεσή του μόνο τον Σαφάρι, ενώ για την Στεάουα ο Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Πιντίλι.

Βαθμολογία
1. Τσέλσι 6 (8-2)
2. Σάλκε 6 (4-3)
3. Βασιλεία 4 (3-3)
4. Στεάουα 1 (1-8)

Για ρεβάνς η Άρσεναλ

Τριπλή ισοβαθμία στους 6 βαθμούς έχουμε στον 6ο όμιλο με Ντόρτμουντ, Άρσεναλ και Νάπολι. Οι Ιταλοί υποδέχονται την Μαρσέιγ, ενώ οι "κανονιέρηδες" πάνε Γερμανία για ρεβάνς της ήττας τους από την Μπορούσια μέσα στο Λονδίνο.

Νοκ-άουτ για την Ντόρτμουντ είναι οι Πίστσεκ και Γκιουντογάν, ο Σεμπάστιαν Κελ επέστρεψε στις προπονήσεις, ο Σμέλτσερ μάλλον θα ξεπεράσει το πρόβλημά του, όμως ο Γιούργκεν Κλοπ είπε ο Χούμελς κατά 97.5% δεν θα παίξει.

Αρκετές και κλασικές οι απουσίες για τον Αρσέν Βενγκέρ, με τους Γουόλκοτ, Ντιαμπί, Ποντόλσκι Τσάμπερλεϊν και Γουίλσιρ να είναι τραυματίες.

Ο Ράφα Μπενίτεθ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπρίτος, Σούνιγκα και Μέστο, ενώ Ελί Μποπ της Μαρσέιγ στους Λούκας Μέντες και Ροντ Φανί.

Βαθμολογία
1. Ντόρτμουντ 6 (6-3)
2. Άρσεναλ 6 (5-3)
3. Νάπολι 6 (4-4)
4. Μαρσέιγ 0 (2-7)

Για απόλυτο και πρόκριση η Ατλέτικο

Μετά το "διπλό" στην Βιέννη φαντάζει δύσκολο η Ατλέτικο να μην νικήσει την Αούστρια και στην Μαδρίτη, έτσι θα κάνει το "4 στα 4" και πάρει το εισιτήριο για τους "16".

Με το Ζενίτ - Πόρτο ξεκινά η δράση στις 19:00 και οι Ρώσοι μετά το "διπλό" στην Πορτογαλία έχουν ευκαιρία να κάνουν στην Αγία Πετρούπολη... άλμα πρόκρισης.

Ο Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε είδε τους Κριστιάν Ροντρίγκες και Μάριο Σουάρεθ να μην προπονούνται, ενώ μόνος του γυμνάστηκε ο Αρντά Τουράν, έτσι μαζί με τον Αρανθουμπία πιθανότατα δεν θα παίξουν για την Ατλέτικο, ενώ για την Νέναντ Μπιέλιτσα της Αούστρια απουσιάζουν οι Γκούνβαλντ, Γκόργκον και Στάνκοβιτς.

Στην Ζενίτ ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έχει για πρώτη φορά στην διάθεσή του τον Μαλαφέεβ, αλλά δεν είναι εύκολο να πάρει την θέση του βασικού από το Λοντίγκιν, ενώ στην Πόρτο ο Πάουλο Φονσέκα δεν υπολογίζει στον τραυματία, Χουάν Κιντέρο και στον τιμωρημένο, Έκτορ Ερέρα.

Βαθμολογία
1. Ατλέτικο 9 (8-2)
2. Ζενίτ 4 (2-3)
3. Πόρτο 3 (2-3)
4. Αούστρια Βιέννης 1 (0-4)

"Τιτανομαχία" στο "Καμπ Νόου"

Από... πλευράς ονομάτων, το Μπαρτσελόνα - Μίλαν είναι το ματς της βραδιάς, με τους "μπλαουγκράνα" σε περίπτωση νίκης να εξασφαλίζουν πρόκριση.

Αυτό διότι ό,τι και να γίνει στο Άγιαξ - Σέλτικ, επειδή η Μίλαν παίζει με αυτές τις δύο στην συνέχεια, δεν θα γίνεται δύο ομάδες να προσπεράσουν την Μπαρτσελόνα, ακόμη και αν κάνει δύο ήττες.

Ο Χεράρδο Μαρτίνο δεν φυσικά στην διάθεσή του τους Ζόναταν ντος Σάντος, Τζόρντι Άλμπα, Αφελάι και Κουένκα, ενώ στην Μίλαν για τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι απουσιάζουν ακόμη οι Ελ Σααραουί και Πατσίνι (επέστρεψε στις προπονήσεις ο Μπονέρα).

Μπόγιαν Κρκιτς, Μόισαντερ και Ντουάρτε είναι τραυματίες για τον Άγιαξ, αλλά ο Φρανκ ντε Μπουρ μάλλον θα στερηθεί και τον Λίχεον, ενώ στην Σέλτικ ο Νιλ Λένον ελπίζει πως οι Σαμαράς και Κόμονς θα ξεπεράσουν τα προβλήματά τους (νοκ-άουτ οι Μάθιους και Μουγιοκολό).

Βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα 7 (6-1)
2. Μίλαν 5 (4-2)
3. Σέλτικ 3 (2-4)
4. Άγιαξ 1 (2-7)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου