ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Champions League - Day 5b

Λεβερκούζεν, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν-Ζερμέν και Ολυμπιακός μπορούν να προκριθούν στους "16" του Champions League.

Μαδριλένοι και Παριζιάνοι μπορούν ακόμη και με ήττα να περάσουν. Παρακάτω θα διαβάσετε το review των σημερινών αγώνων, με ξεχωριστή αναφορά σε κάθε όμιλο και τις βαθμολογίες .

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sport24

Μπάγερ ή ManUtd (ή μήπως και δύο;)

Λεβερκούζεν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ [Novasports 2]
Σαχτάρ - Σοθιεδάδ

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν υποδέχεται την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο "ΜπάιΑρένα" και ο νικητής θα εξασφαλίσει πρόκριση στους "16" του Champions League.

Σε περίπτωση ισοπαλίας θα προκριθούν και δύο αν η Σαχτάρ χάσει από την Σοθιεδάδ μέσα στο Ντόνετσκ, ενώ αν νικήσουν οι Ουκρανοί ή έρθει ισοπαλία όλα είναι ανοικτά (δεν προκρίνεται κανείς), καθώς παίζουν τελευταία αγωνιστική στο "Ολντ Τράφορντ".

Ο τεχνικός της Λεβερκούζεν, Σάμι Χίπια, δεν θα έχει στην διάθεσή του τον Σίντεϊ Σαμ, αλλά επιστρέφει ο Σεμπάστιαν Μπένις, ενώ αυτός της Γιουνάιτεντ, Ντέιβιντ Μόγιες, επιβεβαίωσε πως δεν θα παίξουν οι Φαν Πέρσι και Βίντιτς, ο Φελαϊνί είναι τιμωρημένος και αμφίβολοι οι Φιλ Τζόουνς και Ραφαέλ.

Για την Σαχτάρ, ο Μίρτσεα Λουτσέσκου έχει γεμάτο ρόστερ, ο Χαγκόμπα Αρασάτε της Σοθιεδάδ κλασικά δεν υπολογίζει στον Γκανέρο, ενώ η συμμετοχή των Ελουστόντο, Κάρλος Μαρτίνεθ και Θουρουτούθα είναι αμφίβολη.

Η βαθμολογία
1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 8 (6-3)
2. Λεβερκούζεν 7 (8-5)
3. Σαχτάρ 5 (3-5)
4. Σοθιεδάδ 1 (1-5)

Η Ρεάλ και η άλλη

Ρεάλ - Γαλατάσαράι [Novasports 1]
Γιουβέντους - Κοπεγχάγη [Novasports 7]

Η Ρεάλ αν δεν χάσει από την Γαλατάσαράι στην Μαδρίτη θα εξασφαλίσει την πρόκριση, κάτι που φυσικά μπορεί να γίνει ακόμη και με ήττα.

Η Γιουβέντους υποδέχεται την Κοπεγχάγη, η οποία αν έστω καταφέρει να μην ηττηθεί, θα κρατήσει από κάτω την "γηραιά κυρία" και θα ελπίζει σε πρόκριση υποδεχόμενη την αδιάφορη Ρεάλ την τελευταία αγωνιστική.

Από την άλλη η Γιουβέντους με νίκη πηγαίνει στην Κωνσταντινούπολη για... τελικό με την Γαλατάσαράι, με ισοπαλία θα περιμένει και η Ρεάλ την τελευταία αγωνιστική να κάνει το... χρέος της κόντρα στους Δανούς, ενώ με ήττα οι Ιταλοί βγαίνουν νοκ-άουτ.

Κριστιάνο Ρονάλντο, Σάμι Κεντίρα και Φάμπιο Κοεντράο είναι τραυματίες, ο Λούκα Μόντριτς τιμωρημένος, ενώ ο Κάρλο Αντσελότι τόνισε πω είναι πολύ πιθανό να ξεκουράσει τον Τσάμπι Αλόνσο (προέρχεται από τραυματισμό) και βάλει στην θέση τον Καζεμίρο.

Ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν υπολογίζει σε Φερνάντο Μουσλέρα και Χαμίτ Αλτιντόπ, ενώ είναι στην αποστολή οι Γουέσλεϊ Σνάιντερ και Σεμίχ Καγιά.

Η Γιουβέντους και ο Αντόνιο Κόντε θα ψάξουν την πρώτη νίκη χωρίς τους Λίχτσταϊνερ, Μπαρτζάλι, Ίσλα, Τζοβίνκο και Πέπε, ενώ ο Στάλε Σόλμπακεν της Κοπεγχάγης έχει μία πολύ σημαντική απώλεια, αυτή του Ντάνιελ Μπράατεν.

Η βαθμολογία
1. Ρεάλ 10 (14-4)
2. Γαλατάσαράι 4 (6-10)
3. Κοπεγχάγη 4 (3-8)
4. Γιουβέντους 3 (6-7)

Ο όμιλος του Ολυμπιακού

Άντερλεχτ - Μπενφίκα [Novasports 3]
Παρί Σεν-Ζερμέν - Ολυμπιακός [ΔΤ]

Η Παρί Σεν-Ζερμέν θα προκριθεί στους "16" με νίκη ή ισοπαλία με τον Ολυμπιακό, αλλά θα το κάνει ακόμη και με ήττα, αν η Μπενφίκα δεν νικήσει μέσα στο Βέλγιο την Άντερλεχτ.

Αν ο Ολυμπιακός πάρει έστω έναν βαθμό στην Γαλλία θα προκριθεί και αυτός αν δεν νικήσει η Μπενφίκα, ενώ αν η ελληνική ομάδα χάσει, τότε δεν υπάρχει περίπτωση να εξασφαλίσει πρόκριση από την 5η αγωνιστική (την 6η υποδέχεται την Άντερλεχτ).

Η Μπενφίκα με ισοπαλία εξασφαλίζει την 3η θέση, ενώ η Άντερλεχτ με νίκη πιάνει τους Πορτογάλους στους 4 βαθμούς και για να υπερέχει στην ισοβαθμία θα πρέπει να καλύψει το 2-0 του "Εστάντιο ντα Λουζ".

Ο τεχνικός της Άντερλεχτ, Τζον φαν ντεν Μπρομ, δεν υπολογίζει μόνο στον Ματίας Σουάρες, καθώς επέστρεψαν οι Προτό, Ζιλέ και Ρόναλντ Βάργκας, ενώ ο ομόλογός του της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεζούς, δεν υπολογίζει στους Γκιλιέρμε Σικέιρα και Όσκαρ Καρντόσο.

Η βαθμολογία
1. Παρί Σεν-Ζερμέν 10 (13-2)
2. Ολυμπιακός 7 (6-5)
3. Μπενφίκα 4 (3-5)
4. Άντερλεχτ 1 (1-11)

Για την 3η θέση

ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Μπάγερν [Novasports 2 / 19:00]
Βικτόρια Πλζεν - Μάντσεστερ Σίτι

Ο 4ος είναι ο μοναδικός όμιλος που έχει ξεκαθαρίσει από την 4η αγωνιστική, όσον αφορά στην πρόκριση στους "16", με τις Μπάγερν και Μάντσεστερ Σίτι να παίρνουν τα εισιτήρια.

Η Μπάγερν παίζει στην Μόσχα με την ΤΣΣΚΑ (στις 19:00) και θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση αν πάρει περισσότερους βαθμούς από την Μάντσεστερ Σίτι, η οποία υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν.

Η κορυφή βέβαια θα κριθεί πιθανότατα την τελευταία αγωνιστική στο Μπάγερν - Μάντσεστερ Σίτι, όπως ίσως και η 3η θέση στο Βικτόρια Πλζεν - ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι Ρώσοι έχουν 3 βαθμούς περισσότερους από την νίκη επί των Τσέχων με 3-2, ενώ και αυτοί θα εξασφαλίσουν την 3η θέση αν πάρουν περισσότερους βαθμούς από την Βικτόρια.

Η βαθμολογία
1. Μπάγερν 12 (12-1)
2. Μάντσεστερ Σίτι 9 (10-6)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (6-11)
4. Βικτόρια Πλζεν 0 (2-12)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου