ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Champions League - Day 5a

Μπάγερν, Μάντσεστερ Σίτι, Ατλέτικο και Μπαρτσελόνα έχουν ήδη προκριθεί στους "16" του Champions League, ενώ απόψε το βράδυ μπορούν να τους ακολουθήσουν Τσέλσι, Σάλκε, Άρσεναλ, Νάπολι, Ζενίτ και Μίλαν.

Η τελευταία μετρά 7 σερί ματς χωρίς νίκη και μία ήττα από την Σέλτικ στην Γλασκώβη θα ήταν καταστροφική για τους "ροσονέρι".

Η Γιώργος Σαμαράς θα είναι βασικός, όπως και ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος στο άλλο μεγάλο ματς της βραδιάς, το Ντόρτμουντ - Νάπολι.

Οι ομάδα της Βεστφαλίας κινδυνεύει με αποκλεισμό από την 5η αγωνιστική, λίγους μήνες μετά την συμμετοχή της στον τελικό της διοργάνωσης και ο Sokratis είναι ο μόνος πραγματικός αμυντικός στην διάθεση του Γιούργκεν Κλοπ.

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sport24

Βαθμός = πρόκριση για Τσέλσι

Αν η Τσέλσι δεν ηττηθεί από την Βασιλεία στην Ελβετία θα εξασφαλίσει πρόκριση στους "16", ενώ αν πάρει το "διπλό" και κάνει το ίδιο και η Σάλκε στην Ρουμανία με την Στεάουα, τότε θα περάσουν και οι Γερμανοί στην επόμενη φάση.

Ο τεχνικός της Βασιλείας, Μουράτ Γιακίν, θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Σερί Ντι, αλλά δεν υπολογίζει στους Μαρσέλο Ντίας και Σαφάρι. Για τον Ζοζέ Μοουρίνιο αμφίβολοι είναι οι Τόρες και Άσλεϊ Κόουλ.

Πιντιλί, Λεάντρο Τατού, Φιλίπ, ίσως και ο άρρωστος, Πιρβουλέσκου, απουσιάζουν για την Στεάουα, αλλά ο Λαουρέντσιου Ρέγκεκαμπφ αναμένεται να έχει στην διάθεσή του τον Πιοβοκάρι. Άρρωστος είναι ο Ντράξλερ, με τον Γενς Κέλερ να τον περιμένει, ενώ δεν υπολογίζει σε Χίλντεμπραντ, Γκορέτσκα και φυσικά τον Χούντελααρ.

Η βαθμολογία

1. Τσέλσι 9 (11-2)
2. Σάλκε 6 (4-6)
3. Βασιλεία 5 (3-4)
4. Στεάουα 2 (2-9)

Όμιλος του θανάτου (της Ντόρτμουντ;)

Η Ντόρτμουντ υποδέχεται τη Νάπολι λίγες μετά την 3άρα από την Μπάγερν και με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει πολύ πιστεύουν πως αποκλειστεί από την 5η αγωνιστική.

Αν οι Ιταλοί λοιπόν πάρουν έστω και ισοπαλία στην Βεστφαλία θα εξασφαλίσουν την πρόκριση, ενώ αν νικήσει η Άρσεναλ την Μαρσέιγ θα περάσει και αυτή μαζί, με τους Γερμανούς να βγαίνουν νοκ-άουτ, από την 5η αγωνιστική, λίγους μήνες μετά την συμμετοχή τους στον τελικό του Champions League.

"Είμαστε συγκεντρωμένοι στον στόχο μας και φυσικά δεν θα αποκλειστούμε τόσο εύκολα", τόνισε ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος αναγκαστικά θα βάλει παρτενέρ του Παπασταθόπουλου στο κέντρο της άμυνας τον Σεμπάστιαν Κελ (μέσος) που πάντως έχει να παίξει από την 1η Σεπτέμβρη.

Απουσιάζουν τα δύο στόπερ, Χούμελς και Σούμποτιτς με σοβαρούς τραυματισμούς, μάλλον ως αλλαγή θα παίξει ο ανέτοιμος για 90άλεπτο, Πίστσεκ (βασικό δεξί μπακ), ενώ ο Σμέλτσερ είναι επίσης τραυματίας (βασικό αριστερό μπακ), όπως και ο Γκιουντογάν. Για τη Νάπολι μόνο ο Μάρεκ Χάμσικ δεν είναι στην διάθεση του Ράφα Μπενίτεθ.

Για την Άρσεναλ απουσιάζουν οι Ντιαμπί, Ποντόλσκι και Τσάμπερλεϊν (επέστρεψε ο Γουόλκοτ) και για την Μαρσέιγ οι Αντρέ Αγιού και Ροντ Φανί.

Η βαθμολογία

1. Άρσεναλ 9 (6-3)
2. Νάπολι 9 (7-6)
3. Ντόρτμουντ 6 (6-4)
4. Μαρσέιγ 0 (4-10)

Σέντρα στην Αγία Πετρούπολη

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής ξεκινά από την Αγία Πετρούπολη, με την αναμέτρηση της Ζενίτ με την Ατλέτικο στις 19:00, για τον 7ο όμιλο.

Οι Ισπανοί έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους "16", κάτι που υπάρχει ενδεχόμενο να κάνει το βράδυ της Τρίτης και η ρωσική ομάδα. Για να γίνει λοιπόν αυτό θα πρέπει να νικήσει την Ατλέτικο και μην νικήσει αργότερα η Πόρτο την Αούστρια Βιέννης.

Ο τεχνικός της Ζενίτ, Λουτσιάνο Σπαλέτι, τόνισε πως ο Λόμπαρτς προπονήθηκε, αλλά δεν θα παίξει, όπως και οι Ντάνι και Ανσάλντι, ενώ ίσως τα καταφέρει ο Ανιουκόβ. Ο Ντιέγκο Σιμεόνε από την άλλη δεν έχει στην διάθεσή τον Μάριο Σουάρεθ, αλλά θεωρείται σίγουρο πως θα ξεκουράσει βασικούς, ίσως και πολλούς από αυτούς.

Ο Πάουλο Φονσέκα της Πόρτο δεν αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα, ενώ ο Νέναντ Μπιέλιτσα δεν υπολογίζει στους Γκόρντον, Στάνκοβιτς και Μάντερ.

Η βαθμολογία

1. Ατλέτικο 12 (12-2)
2. Ζενίτ 5 (3-4)
3. Πόρτο 4 (3-4)
4. Αούστρια Βιέννης 1 (0-8)

Samaras Vs AC Milan

Η κακή αγωνιστική κατάσταση της Μίλαν έχει τραβήξει τα φώτα στην αναμέτρηση, Σέλτικ - Μίλαν, για τον 8ο όμιλο. Η Μπαρτσελόνα έχει ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση, οι Ιταλοί έχουν 5 βαθμούς, οι Σκωτσέζοι 3 και ο Άγιαξ είναι ενδιάμεσα με 4.

Οι "ροσονέρι" είναι 7 σερί ματς χωρίς νίκη, έτσι υπάρχει πίεση, ενώ με ήττα ο αποκλεισμός θα είναι κοντά. Πάντως, αν η Μίλαν νικήσει στην Γλασκώβη, θα εξασφαλίσει την πρόκριση αν ο Άγιαξ δεν νικήσει την Μπαρτσελόνα.

"Πάντα υπάρχει πίεση στην Μίλαν", τονίζει ο Κακά και συνεχίζει: "Εφτά ματς χωρίς νίκη σημαίνει πως η πίεση είναι ακόμη μεγαλύτερη. Ο αντίπαλος είναι δύσκολος, η ατμόσφαιρα θα είναι μοναδική. Το πρόβλημα είναι πως δεν φτάνουμε στην νίκη, τώρα όμως πρέπει να φτάσουμε, είτε με καλή εμφάνιση, είτε με κακή".

Άνταμ Μάθιους και Στιβ Μουγιοκολό απουσιάζουν για τον Νιλ Λένον, ο οποίος προειδοποίησε τους παίκτες τους για την "πληγωμένη" Μίλαν, ενώ ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι δεν υπολογίζει στους Αμέλια, Τζακάρντο, Ντε Σίλιο, Μουντάρι, Πατσίνι, Ελ Σαρααουί.

Στην άλλη αναμέτρηση του ομίλου, ο Φρανκ ντε Μπουρ αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα για τον Άγιαξ, καθώς οι Σιμ ντε Γιονγκ και Σίγκθορσον τραυματίστηκαν με τις εθνικές και προστέθηκαν στην λίστα με τους Μπόγιαν, Ντουάρτε και Λίχεον, ενώ ο Χεράρδο Μαρτίνο για την Μπαρτσελόνα δεν έχει φυσικά στην διάθεσή του τον Μέσι, τον Βαλντές, τον Αντριάνο και τον Ντάνι Άλβες.

Η βαθμολογία

1. Μπαρτσελόνα 10 (9-2)
2. Μίλαν 5 (5-5)
3. Άγιαξ 4 (3-7)
4. Σέλτικ 3 (2-5)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου