ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

Αγκουέρο, Φαλκάο και Λουίς υπό τις οδηγίες του Όλιβερ Στόουν

http://i1.ytimg.com/vi/EWUkbUc_diM/hqdefault.jpgΜετά από επιτυχίες όπως το Midnight Express, το Platoon και το JFK, ο Όλιβερ Στόουν σκηνοθετεί και το... Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014 και έχει υπό τις εντολές του τον Ρανταμέλ Φαλκάο, τον Σέρχιο Αγκουέρο και τον Ντάβιντ Λουίζ σε ένα φαντασμαγορικό διαφημιστικό σποτ.

Το καλωδιακό τηλεοπτικό δίκτυο "DirecTV Latin America" έχει εξασφαλίσει τα δικαιώματα προβολής του κορυφαίου ποδοσφαιρικού γεγονότος και θα μεταδώσει τους αγώνες σε HD για τους συνδρομητές του από τη Λατινική Αμερική.

Για την προσέλκυση κοινού, το κανάλι έβαλε τα... μεγάλα όπλα, αφού έπεισε τον Όλιβερ Στόουν να γίνει... σκηνοθέτης της διοργάνωσης. Θυμίζοντας λίγο τον Al Pacino στο Any Given Sunday, ο 67χρονος σκηνοθέτης και παραγωγός... διακόπτει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα και αρχίζει να δίνει εντολές για ένα καλύτερο θέαμα.

Λίγο αργότερα, στο πλάνο μπαίνουν και οι 3 διάσημοι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι ανεβάζουν τον πήχη της "ταινίας". Το διαφημιστικό ολοκληρώνεται με την αποφώνηση του Όλιβερ Στόουν: "Κυρίες και κύριοι, αυτό είναι το Παγκόσμιο Κύπελλο. Πάμε".

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!

πηγή: contra

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου