ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Champions League - Day 2b

Το μεγάλο ματς της Τετάρτης διεξάγεται στο Μάντσεστερ, όπου η Σίτι υποδέχεται την Μπάγερν, ενώ η άλλη ομάδα της πόλης, η Γιουνάιτεντ έχει δύσκολο έργο στο Ντόνετσκ κόντρα στην Σαχτάρ.

Ο Ολυμπιακός παίζει στο Βέλγιο με την Άντερλεχτ και φυσικά θέλει και νίκη της Παρί Σεν-Ζερμέν επί της Μπενφίκα, ενώ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Γαλατάσαράι στην πατρίδα του κόντρα στην Γιουβέντους.

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sport24

Στο Ντόνετσκ η ManUtd

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Σαχτάρ έχουν από τρεις βαθμούς, με την ομάδα του Ντέιβιντ Μόγιες να θέλει το "διπλό" όχι μόνο να για κάνει τεράστιο βήμα για την 1η θέση, αλλά και για αλλάξει το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί από την εντός έδρας ήττα από την Γουέστ Μπρομ (3η ήττα στο πρωτάθλημα).

Ο τεχνικός του ουκρανικού συλλόγου, Μιρτσέα Λουτσέσκου, τόνισε πως ο Μόγιες θα πετύχει στους "κόκκινους διαβόλους", αλλά αυτό θα γίνει μετά την Σαχτάρ.

Δήλωσε επίσης πως ο Λουίζ Αντριάνο θα είναι στην διάθεσή του (ήταν το μοναδικό πρόβλημα), ενώ ο Μόγιες από την άλλη ανέφερε πως ο Φαν Πέρσι είναι έτοιμος, αλλά μάλλον δεν θα ξεκινήσει (στην Αγγλία έμειναν οι Φέρντιναντ, Άντερσον, Φάμπιο και Βιλφρίντ Ζαά).

Στο άλλο ματς του 1ου ομίλου η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Σοθιεδάδ, με τον Σάμι Χίπια να περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Λαρς Μπέντερ και τον Χαγκόμπα Ασαράτε να μην υπολογίζει στους Πριέτο, Γκρανέρο και Εστράδα, ενώ αμφίβολοι είναι οι Ελουστόντο και Θουρουτούθα.

Ντεμπούτο Μαντσίνι στο Τορίνο

Η Ρεάλ υποδέχεται την Κοπεγχάγη στην Μαδρίτη με στόχο μία ακόμη εύκολη νίκη μετά από αυτή στην Πόλη, ενώ η Γαλατάσαράι με τον Ρομπέρτο Μαντσινι να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της θέλει να βάλει σε περιπέτειες την Γιουβέντους στο Τορίνο.

Ο Γκάρεθ Μπέιλ τέθηκε νοκ-άουτ, ενώ ο Αντσελότι δεν υπολογίζει επίσης στους Μαρσέλο και Τσάμπι Αλόνσο, με τον Στάλε Σόλμπακεν από την άλλη έχει στην διάθεσή του τον Όλοφ Μέλμπεργκ που υπέστη διάσειση.

Όσον αφορά στο άλλο ματς του 2ου ομίλου, ο Αντόνιο Κόντε δεν θα ρισκάρει την συμμετοχή του Κάρλος Τέβες, ενώ ο Ρομπέρτο Μαντσίνι αγωνιά για τον Σνάιντερ και δεν υπολογίζει στους Χαμίτ Αλτιντόπ και Εράι Ιστσάν.

Με "αναπληρωματικούς" στόπερ ο Μπλαν

Τιάγκο Σίλβα και Αλέξ είναι τραυματίες, έτσι ο Λοράν Μπλαν θα χρησιμοποιήσει στο κέντρο της άμυνας τους Μαρκίνιος και Ζουμανά Καμαρά, ενώ ο τεχνικός της Παρί Σεν-Ζερμέν ανέφερε πως δεν προπονήθηκε ο Χαβιέρ Παστόρε.

Στην αντίπερα όχθη, ο προπονητής της Μπενφίκα, Ζόρζε Ζεζούς, δεν έχει στην διάθεσή του τους Ρούμπεν Αμορίμ, Σίλβιο και Εντουάρντο Σάλβιο, ενώ οι Μπρούνο Κορτέζ και Νικολάς Γκαϊτάν έχουν επανέλθει.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης στο "Σίτι οφ Μάντσεστερ"

Την Τετάρτη η σέντρα γίνεται από τον 4ο όμιλο, καθώς η ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντιμετωπίζει την Βικτόρια Πλζεν στις 19:00, ενώ από ίδιο όμιλο είναι και το ματς που ξεχωρίζει, με την Μάντσεστερ Σίτι να υποδέχεται την Μπάγερν.

Η αναμέτρηση της Ρωσίας δεν θα γίνει στο γήπεδο της ΤΣΣΚΑ, λόγω κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, αλλά σε αυτό της Ζενίτ στην Αγία Πετρούπολη.

Ο Λέονιντ Σλούτσκι δεν έχει στην διάθεσή του τους Τζαγκόεβ, Ντουμπιά και Τσάουνα, ενώ ο Ράσμους Ελμ επέστρεψε στην δράση, όπως και ο Μάριο Φερνάντες στις προπονήσεις, αλλά μάλλον είναι νωρίς να αγωνιστεί (ρήξη χιαστού τον Μάιο).

Ο τεχνικός της Βικτόρια Πλζεν, Πάβελ Βρμπα, δεν υπολογίζει στους Λιμπέρσκι και Τσιζόβσκι, όμως μετά από 4 εβδομάδες επιστρέφει ο Ρέζνικ.

Ολοκληρώνοντας με το ντέρμπι της ημέρας, ο Μανουέλ Πελεγκρίνι έχει στην διάθεσή τους τους Νταβίντ Σίλβα και Σέρχιο Αγκουέρο, αλλά σίγουρα ο πρώτος δεν θα είναι 100% έτοιμος.

Ανάλογη κατάσταση από την άλλη και για τον Πεπ Γκουαρντιόλα, καθώς οι Μάριο Γκέτσε και Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ είναι διαθέσιμοι, αλλά το επίπεδο ετοιμότητάς τους όχι υψηλό.

Οι βαθμολογίες

Group A
1. Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 3 (4-2)
2. Σαχτάρ 3 (2-0)
3. Λεβερκούζεν 0 (2-4)
4. Σοθιεδάδ 0 (0-2)

Group B
1. Ρεάλ 3 (6-1)
2. Γιουβέντους 1 (1-1)
3. Κοπεγχάγη 1 (1-1)
4. Γαλατάσαράι 0 (1-6)

Group C
1. Παρί Σεν-Ζερμέν 3 (4-1)
2. Μπενφίκα 3 (2-0)
3. Άντερλεχτ 0 (0-2)
4. Ολυμπιακός 0 (1-4)

Group D
1. Μπάγερν 3 (3-0)
2. Μάντσεστερ Σίτι 3 (3-0)
3. ΤΣΣΚΑ Μόσχας 0 (0-3)
4. Βικτόρια Πλζεν 0 (0-3)


Άντερλεχτ - Ολυμπιακός 5-1 (Κύπελλο Πρωταθλητριών 1974-1975)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου