ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Champions League - Day 3b

Το ντέρμπι στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Γιουβέντους ξεχωρίζει από τα παιχνίδια της Τετάρτης

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sport24

1ος Όμιλος

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ-ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ (Novasports 3)
Γήπεδο: Ολντ Τράφορντ, Διαιτητής: Μπας Νιχούις (Ολλανδία)

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Ρεάλ Σοσιεδάδ προερχόμενη από μια ακόμα γκέλα στην Premier League με τους πρωταθλητές Αγγλίας να πραγματοποιούν το χειρότερο ξεκίνημα τους στο πρωτάθλημα από το 1989 πράγμα που σημαίνει πως η νίκη κόντρα στην Ρεάλ Σοσιεδάδ είναι μονόδρομος για πολλούς λόγους.
Ο Ντέιβιντ Μόγιες θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή του Κλέβερλι και Φέρντιναντ που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα βασιστεί ξανά στον Γουέιν Ρούνεϊ, τον κορυφαίο Βρετανό σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ. Η Ρεάλ Σοσιεδάδ δεν έχει ακόμα βαθμό και θα παίξει με στόχο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα με τον Τσάμπι Πριέτο να επιστρέφει όχι όμως και τον Γκρανέρο.
Σημειώνεται πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τις δυο τελευταίες φορές που υποδέχτηκε ισπανική ομάδα, ηττήθηκε ισάριθμες φορές, από Αθλέτικ Μπιλμπάο (2011-2012) και Ρεάλ Μαδρίτης (2012-2013).

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΣΑΧΤΑΡ ΝΤΟΝΕΤΣΚ
Γήπεδο: Bay Arena, Διαιτητής: Στεφάν Λανουά (Γαλλία)

Μπάγερ Λεβερκούζεν και Σαχτάρ Ντόνετσκ θέλουν να εκμεταλλευτούν την κακή κατάσταση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να πάρουν ακόμα και την πρώτη θέση αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να θέσουν νοκ άουτ η μία την άλλη αρχής γενομένης από το ματς στην Bay Arena. Οι γηπεδούχοι δεν υπολογίζουν στους τραυματίες Μπέντερ και Οζτουνάλι με τον Γκονζάλο Κάστρο να επιστρέφει μετά τις 14 Σεπτεμβρίου. Σημειώνεται πως η Λεβερκούζεν είναι αήττητη όταν φιλοξενεί ουκρανικές ομάδες, 3 νίκες και 2 ισοπαλίες.
Αυτό το αήττητο θέλει να σπάσει η Σαχτάρ Ντόνετσκ που θα παίξει για την νίκη με τον Σέρχι Κρίβτσοφ να είναι τραυματίας αλλά να ταξιδεύει στην Γερμανία.

Βαθμολογία
1. Μάντσεστερ Γ. 4 (5-3)
2. Σαχτάρ 4 (3-1)
3. Λεβερκούζεν 3 (4-5)
4. Σοσιεδάδ 0 (1-4)

2ος Όμιλος

ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ
Γήπεδο: Αλί Σαμί Γεν, Διαιτητής: Αλεξάντερ Στάβρεφ (Σκόπια)

Μετά από δυο αγωνιστικές Γαλατάσαραϊ και Κοπεγχάγη έχουν από έναν βαθμό αλλά είναι ακόμα μέσα στην μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης και για αυτό θα τα δώσουν όλα για τους τρεις βαθμούς. Για τους γηπεδούχους, ο Ρομπέρτο Μαντσίνι δεν υπολογίζει στον Άλτιντοπ, στον Χακάν Μπαλτά και στον Γκοκχάν Ζαν ενώ επιστρέφει ο Μπαϊτάρ. Η Κοπεγχάγη κατεβαίνει πλήρης με στόχο το θετικό αποτέλεσμα.

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ-ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ (Novasports 2)
Γήπεδο: Σαντιάγκο Μπερναμπέου, Διαιτητής: Μανουέλ Γκράφε (Γερμανία)

Στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται την Γιουβέντους με τις δυο ομάδες να θέλουν την νίκη για τους δικούς τους λόγους. Η μεν Ρεάλ για να εξασφαλίσει από τώρα την πρωτιά, η δε Γιουβέντους να καπαρώσει την δεύτερη θέση και να μείνει στο κυνήγι της πρώτης. Οι γηπεδούχοι μπορούν ξανά να υπολογίζουν στον Γκάρεθ Μπέιλ αλλά και στους Μπενζεμά, Κοεντράο και Βαράν που αντιμετώπισαν μικροτραυματισμούς.
Η Γιουβέντους προέρχεται από το σοκ της Φλωρεντίας, ήττα με 4-2 από την Φιορεντίνα, θέλει νίκη για να αντιστρέψει το αρνητικό κλίμα με τον Αντόνιο Κόντε να μην μπορεί να βασίζεται στην βοήθεια των τραυματιών των Βούτσινιτς, Λιχστάινερ, Κουαλιαρέλα.
Σημειώνεται πως ο προπονητής της Γιουβέντους, Αντόνιο Κόντε, έχει παίξει υπό τις οδηγίες του προπονητή της Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι, το διάστημα 1999-2001 ενώ Γιουβέντους και Ρεάλ έχουν τεθεί αντιμέτωπες 14 φορές στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις με την έδρα να παίζει καθοριστικό ρόλο. Στην Μαδρίτη, η Ρεάλ μετρά 4 νίκες και 2 ήττες ενώ στο Τορίνο η Γιουβέντους έχει 5 νίκες και 1 ήττα. Οι δυο ομάδες έχουν παίξει στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ το 1998 στο Άμστερνταμ με τον Πρέντραγκ Μιγιάτοβιτς να χαρίζει στην Ρεάλ το πρώτο τρόπαιο μετά από 32 χρόνια αναμονής.

Βαθμολογία
1. Ρεάλ Μαδρίτης 6 (10-1)
2. Γιουβέντους 2 (3-3)
3. Γαλατασαράι 1 (3-8)
4. Κοπεγχάγη 1 (1-5)

3ος Όμιλος

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ (Novasports 1)
Γήπεδο: Κονστάντ Βάντεν Στοκ, Διαιτητής: Νταβίδ Μπορμπαλάν (Ισπανία)

Η πρωτοπόρος του 3ου ομίλου Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενείται στις Βρυξέλλες από την Άντερλεχτ και θέλει την νίκη με στόχο να "καθαρίσει" από τώρα την πρώτη θέση ενώ από την άλλη μεριά τα περιθώρια για τους γηπεδούχους έχουν στενέψει πολύ και η κατάκτηση των τριών βαθμών είναι επιτακτική ανάγκη.
Η Άντερλεχτ δεν υπολογίζει στον Σίλβιο Προτό και στον Ρονάλντ Βάργκας, και οι δυο τραυματίες, με την Παρί να παίζει πλήρης. Η προηγούμενη φορά που οι δυο ομάδες τέθηκαν αντιμέτωπες ήταν την σεζόν 1992-1993 στον τρίτο γύρο του UEFA με την Παρί να προκρίνεται χάρη στο εκτός έδρας γκολ, 0-0 στο Παρίσι και 1-1 στις Βρυξέλλες.

Βαθμολογία
1. Παρί Σεν Ζερμέν 6 (7-1)
2. Ολυμπιακός 3 (4-4)
3. Μπενφίκα 3 (2-3)
4. Άντερλεχτ 0 (0-5)

4ος Όμιλος

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ-ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ (Novasports 7)
Γήπεδο: Allianz Arena, Διαιτητής: Άλαν Κέλι (Ιρλανδία)
Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται την Βικτόρια Πλζεν με τους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα να θέλουν να συνδυάσουν την ουσία, δηλαδή τους τρεις βαθμούς, με το θέαμα και να φτάσουν πιο κοντά στην πρώτη θέση. Η Μπάγερν Μονάχου δεν μπορεί να υπολογίζει στον τιμωρημένο Μπόατενγκ και στον τραυματία Ντάντε. Από την άλλη μεριά η Βικτόρια Πλζεν δυο χρόνια πριν αντιμετώπιζε και πάλι την Πρωταθλήτρια Ευρώπης, την Μπαρτσελόνα, και τώρα καλείται να κάνει το ίδιο κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου ελπίζοντας στο καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ (19:00)
Γήπεδο: Arena Khimki, Διαιτητής: Οβίδιου Χατεγκάν (Ρουμανία)

Στην μάχη για την κατάκτηση της δεύτερης θέσης η ΤΣΣΚΑ Μόσχας υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι και στόχος κάθε ομάδας είναι οι τρεις βαθμοί που θα την φέρουν σε πλεονεκτική θέση έναντι της αντιπάλου της. Οι γηπεδούχοι με τέσσερις ήττες στα πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος θέλουν την νίκη και για ψυχολογικούς λόγους με τον Λεονίντ Σλούσκι να αντιμετωπίζει πολλά αγωνιστικά προβλήματα μιας και νοκ άουτ είναι οι Φερνάντες, Τζαγκόεφ, Ελμ και Κάουνα με τον Ακινφέεφ να είναι αμφίβολος ενώ αντίθετα επιστρέφει ο Ντούνμπια.
Η Μάντσεστερ Σίτι στοχεύει να περάσει στους "16", επιτέλους, με τον Μανουέλ Πελεγκρίνι να βλέπει τον Κομπανί να επιστρέφει ξανά στις προπονήσεις και τον Ντεμικέλις να ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στην σεζόν.

Βαθμολογία
1 Μπάγερν Μονάχου 6 (6-1)
2 Μάντσεστερ Σίτι 3 (4-3)
3 ΤΣΣΚΑ Μόσχας 3 (3-5)
4 Βικτώρια Πλζεν 0 (2-6)


Μπενφίκα - Ολυμπιακός 3-0 (Κύπελλο Πρωταθλητριών 1983-1984)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου