ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Champions League - Day 3a

Για μία ακόμη χρονιά Μίλαν και Μπαρτσελόνα τίθενται αντιμέτωπες στο Champions League και η κόντρα τους στο Μιλάνο είναι αυτή που ξεχωρίζει από τις αναμετρήσεις της Τρίτης για την 3η αγωνιστική των ομίλων.

Υπάρχουν όμως και άλλα ματς που χαρακτηρίζονται σπουδαία, με την Άρσεναλ να υποδέχεται την Ντόρτμουντ, αλλά και την Σάλκε να φιλοξενεί την Τσέλσι.

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sport24

Περιμένοντας τον Μπαλοτέλι

Ο Μάριο Μπαλοτέλι προπονήθηκε και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή για να δει το επίπεδό ετοιμότητας του, ελπίζοντας πως θα είναι σε θέση να ξεκινήσει στην 11άδα της Μίλαν.

Ο Κακά έπαιξε ως αλλαγή κόντρα στην Ουντινέζε και το ίδιο αναμένεται να γίνει και κόντρα στην Μπαρτσελόνα, καθώς δεν μπορεί να παίξει 90 λεπτά (βασικός θα είναι πιθανότατα πάλι ο Μπίρσα), ενώ ο Αμπιάτι είναι τραυματίας, έτσι ο Αμέλια θα είναι στο τέρμα για τους "ροσονέρι".

Στην αντίπερα όχθη, ο Λιονέλ Μέσι έπαιξε ως αλλαγή για την Μπαρτσελόνα στο ματς με την Οσασούνα, έτσι αναμένεται να επιστρέψει στην 11άδα.

Στο άλλο ματς του 8ου ομίλου, η Σέλτικ υποδέχεται τον Άγιαξ χωρίς τον τιμωρημένο, Σκοτ Μπράουν και τους τραυματίες, Κόμονς, Μάθιους και Μπούριχτερ, ενώ οι Λούστιγκ και Ισαγκίρε αναμένεται να τα καταφέρουν και αγωνιστούν κόντρα στον Αίαντα, για τον οποίο αμφίβολοι είναι οι Μόισαντερ και Φαν Ράιν (δεν ταξίδεψαν οι Ντουάρτε, Λίχεον και Μπόγιαν Κρκιτς).

Η βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα 6 (5-0)
2. Μίλαν 4 (3-1)
3. Άγιαξ 1 (1-5)
4. Σέλτικ 0 (0-3)

Ματς-φωτιά στο "Ντραγκάο"

Έχοντας μόνο έναν βαθμό, η Ζενίτ παίζει στο "Ντραγκάο" με την Πόρτο, την οποία φυσικά υποδέχεται σε δύο εβδομάδες.

Αυτά τα δύο ματς θα κρίνουν πολλά, ίσως και τα πάντα για αυτές τις δύο ομάδες, καθώς αν η Ατλέτικο πάρει δύο νίκες επί της Αούστρια και κάνει το "4 στα 4" στο 7ο όμιλο, τότε απλά θα ψάχνουμε τον δεύτερο.

Για τους "ροχιμπλάνκος" επιστρέφει από την ευρωπαϊκή τιμωρία του ο Ντιέγκο Κόστα, αλλά ίσως δεν κάνει ντεμπούτο στο CL, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Σιμεόνε δεν υπολογίζει σε Λέο Μπαπτιστάο και Αρανθουμπία, ενώ από την άλλη ο Μπιέλιτσα δεν έχει στην διάθεσή του τους Γκρούνβαλντ, Στάνκοβιτς και Γκόρντον (αμφίβολοι οι Μουργκ και Γιουν).

Ο τεχνικός της Πόρτο, Πάουλο Φονσέκα, έχει άπαντες στην διάθεσή του, ενώ αυτός της Ζενίτ, Λουτσιάνο Σπαλέτι, δεν υπολογίζει στον ανέτοιμο, Μαλαφέεβ και στον τιμωρημένο, Αξέλ Βιτσέλ.

Η βαθμολογία
1. Ατλέτικο 6 (5-2)
2. Πόρτο 3 (2-2)
3. Αούστρια Βιέννης 1 (0-1)
4. Ζενίτ 1 (1-3)

Ντόρτμουντ στο Λονδίνο, Νάπολι στην Μασσαλία

Η Άρσεναλ υποδέχεται την Ντόρτμουντ και η Μαρσέιγ την Νάπολι, στον όμιλο-"φωτιά", τον 6ο δηλαδή.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έχει στην διάθεσή του τους Γουόλκοτ και Φλαμινί, ενώ ο Γιούργκεν Κλοπ τους Κελ, Πίστσεκ και Γκιουντογάν.

Λούκας Μέντες και Κελιφά απουσιάζουν για την Μαρσέιγ του Ελί Μποπ, ενώ ο Ράφα Μπενίτεθ της Νάπολι δεν υπολογίζει σε Μπρίτος και Σούνιγκα, ενώ ίσως να μην κριθεί έτοιμος για βασική 11άδα ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν (έπαιξε ως αλλαγή κόντρα στην Ρόμα).

Η βαθμολογία
1. Άρσεναλ 6 (4-1)
2. Νάπολι 3 (2-3)
3. Ντόρτμουντ 3 (4-2)
4. Μαρσέιγ 0 (1-5)

Απόλυτο η Σάλκε ή αποτέλεσμα η Τσέλσι;

Έχοντας δύο νίκες σε ισάριθμα ματς η Σάλκε υποδέχεται την Τσέλσι, η οποία συνήλθε από την "σφαλιάρα" της πρεμιέρας στο Λονδίνο από την Βασιλεία, νικώντας στην Ρουμανία στην Στεάουα.

Όσον αφορά στο ντέρμπι της αγωνιστικής για τον 5ο όμιλο, ο τεχνικός της Σάλκε, Γενς Κέλερ, δήλωσε απογοητευμένος για τον τραυματισμό του Χέγκερ, αλλά τουλάχιστον επιστρέφουν ΚΠ Μπόατενγκ, Τζόουνς και Χίλντεμπραντ, ενώ ο Ζοζέ Μοουρίνιο δεν έχει στην διάθεσή του τους Άσλεϊ Κόουλ και Μάρκο φαν Χίνκελ.

Η Στεάουα έχει μία τελευταία ευκαιρία υποδεχόμενη την Βασιλεία, με τις δύο ομάδες να μην αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα.

Η βαθμολογία
1. Σάλκε 6 (4-0)
2. Βασιλεία 3 (2-2)
3. Τσέλσι 3 (5-2)
4. Στεάουα 0 (0-7)

http://static.squarespace.com/static/5011abbee4b0253ab1204ac0/t/512de6e9e4b004435d9a0588/1361962729840/Results-AC-Milan-vs-Barcelona-Champions-League.jpg
Μίλαν - Μπαρτσελόνα 2-0 (Champions League 2013-2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου