ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2013

Προκριματικά Mundial 2014 - Μπάλα παντού

ΕΥΡΩΠΗ

Σήμερα διεξάγεται στην Ευρώπη η προτελευταία αγωνιστική των προκριματικών για το Μουντιάλ 2014.

Ολλανδία και Ιταλία έχουν ήδη κατακτήσει την κορυφή του ομίλου τους και έχουν πάρει το "εισιτήριο" για τα γήπεδο της Βραζιλίας.

Βέλγιο, Γερμανία, Ελβετία και Ρωσία μπορούν να εξασφαλίσουν και αυτές την 1η θέση την Παρασκευή, η Ισπανία θα πρέπει να περιμένει, ενώ η Αγγλία παίζει... τελικό με το Μαυροβούνιο στο "Γουέμπλεϊ".

Δείτε παρακάτω ξεχωριστή αναφορά σε κάθε όμιλο και εν συνεχεία αναλυτικά το πρόγραμμα, τις βαθμολογίες μαζί με την τελευταία αγωνιστική (Τρίτη) και τον πίνακα των σκόρερς...

Για την κορυφή το Βέλγιο

Στον 1ο όμιλο έχουμε το μεγάλο ντέρμπι κορυφής, με την Κροατία να υποδέχεται το Βέλγιο. Αν οι Βέλγοι δεν ηττηθούν, τότε θα εξασφαλίσουν την 1η θέση και την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ 2014 και οι Κροάτες θα πάνε στα μπαράζ, ενώ αν νικήσει η Κροατία, τότε θα μειώσει την απόσταση στους 2 βαθμούς και τα πάντα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική (Βέλγιο - Ουαλία, Σκωτία - Κροατία).

Ο δεύτερος πίσω από την Ιταλία

Η Ιταλία έχει εξασφαλίσει την κορυφή στον 2ο όμιλο, ενώ Βουλγαρία, Δανία, Τσεχία και Αρμενία "μάχονται" για την 2η θέση. Η Αρμενία υποδέχεται την Βουλγαρία και με νίκη μόνο θα μείνει "ζωντανή", η Δανία φιλοξενεί την Ιταλία και η Τσεχία παίζει στην Μάλτα.

Νίκη = πρόκριση για Γερμανία

Αν η Γερμανία νικήσει την Ιρλανδία θα εξασφαλίσει την κορυφή του 3ου ομίλου και την πρόκριση στα τελικά. Ίσως αυτό να γίνει και με ισοπαλία, ενώ η Ιρλανδία για να μείνει "ζωντανή" θέλει νίκη, αλλά και νίκη της Αυστρίας μέσα στην Σουηδία (ψάχνοντας θαύμα μετά στην τελευταία αγωνιστική). Για να μιλήσουμε σοβαρά... στο Σουηδία - Αυστρία θα κριθεί η 2η θέση.

Η Ολλανδία και η άλλη

Στον 4ο όμιλο η Ολλανδία έχει κατακτήσει την 1η θέση, ενώ θα παίξει ρόλο για το ποιος θα τερματίσει 2ος. Οι "Oranje" υποδέχονται την Ουγγαρία, την οποία αν χάσει θα προσπεράσουν Τούρκοι και Ρουμάνοι, αν νικήσουν βέβαια στις έδρες των αδιάφορων, Εσθονίας και Ανδόρας (τελευταία αγωνιστική η Ολλανδία παίζει στην Τουρκία).

Θαύμα μέσω Κύπρου ψάχνει η Αλβανία

Αν η Ελβετία νικήσει στην Αλβανία παίρνει την 1η θέση του 5ου ομίλου και πάει Μουντιάλ, κάτι που μπορεί να εξασφαλιστεί την Παρασκευή ακόμη και αν χάσει. Οι Αλβανοί από την άλλοι αν νικήσουν θέλουν και νίκη της Κύπρου μέσα στην Ισλανδία, αλλά και ισοπαλία στο Σλοβενία - Νορβηγία για να μείνουν "ζωντανοί". Θυμίζουμε πως μόνο η Κύπρος έχει ήδη αποκλειστεί.

Ρωσία και Πορτογαλία ή Ισραήλ

Η Ρωσία παίζει στο Λουξεμβούργο και με νίκη της θα εξασφαλίζει την κορυφή του 6ου ομίλου, αν χάσει η Πορτογαλία από το Ισραήλ. Αν οι Πορτογάλοι πάρουν τους τρεις βαθμούς , τότε ποιος από Ρωσία και Πορτογαλία θα περάσει απευθείας στο Μουντιάλ θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική, ενώ βέβαια οι Ίβηρες από και με ισοπαλία εξασφαλίζουν την 2η θέση, βγάζοντας νοκ-άουτ τους Ισραηλινούς.

Ο όμιλος της Ελλάδας

Βοσνία και Ελλάδα έχουν από 19 βαθμούς στον 7ο όμιλο και στη ισοβαθμία σίγουρα η Βόσνιοι θα είναι από πάνω. Η Ελλάδα υποδέχεται την Σλοβακία και αν νικήσει θα πρέπει να περιμένει την τελευταία αγωνιστική για στραβοπάτημα της Βοσνίας (στην Λιθουθανία), καθώς την Παρασκευή οι Βόσνιοι υποδέχονται το Λίχτενσταϊν!

Ο πιο αμφίρροπος όμιλος

Τα Αγγλία - Μαυροβούνιο και Ουκρανία - Πολωνία μοιάζουν με τελικούς στον 8ο όμιλο, καθώς και η 4 χώρες μπορούν να πάρουν από την 1η μέχρι και την 4η θέση. Λόγω έδρας, βαθμολογίας, αλλά και προγράμματος την τελευταία αγωνιστική η Αγγλία και η Ουκρανία έχουν το προβάδισμα.

Όχι ακόμη η Ισπανία

Στον 9ο όμιλο την Παρασκευή έχει μόνο ένα ματς, το Ισπανία - Λευκορωσία. Οι Ισπανοί και να νικήσουν δεν θα εξασφαλίσουν την κορυφή, καθώς το +3 δεν αρκεί για να έχουν σίγουρα από κάτω την Γαλλία (στην ισοβαθμία μετρά η διαφορά τερμάτων), έτσι την τελευταία αγωνιστική θα ξέρουμε 100% ποια από τις Ισπανία και Γαλλία θα πάει απευθείας Μουντιάλ και ποια στα μπαράζ.

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sport24

Το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής:

Κλικ στον πίνακα για μεγέθυνση
Αρμενία - Βουλγαρία (18:00)
Λιθουανία - Λετονία (18:30)
Μολδαβία - Σαν Μαρίνο (19:00)
Κροατία - Βέλγιο
Αζερμπαϊτζάν - Β.Ιρλανδία
Ν.Φαρόε - Καζαχστάν (20:00)
Μάλτα - Τσεχία (20:30)
Βοσνία-Ερζεγοβίνη - Λίχτενσταϊν (21:00)
Ουκρανία - Πολωνία
Δανία - Ιταλία (21:15)
Αλβανία - Ελβετία (21:30)
Λουξεμβούργο - Ρωσία
Ανδόρα - Ρουμανία
Εσθονία - Τουρκία
Ολλανδία - Ουγγαρία
Γερμανία - Ιρλανδία (21:45)
Σουηδία - Αυστρία
Ελλάδα - Σλοβακία
Σλοβενία - Νορβηγία
Ισλανδία - Κύπρος
Ουαλία - Σκόπια
Αγγλία - Μαυροβούνιο (22:00)
Πορτογαλία - Ισραήλ (22:45)
Ισπανία - Λευκορωσία (23:00)

Ν. ΑΜΕΡΙΚΗ

Η κατάσταση στα προκριματικά του Μουντιάλ 2014 στην ζώνη της Νοτίου Αμερικής είναι πολύ πιθανό να ξεκαθαρίσει την προτελευταία αγωνιστική που διεξάγεται την Παρασκευή (ξημερώματα Σαββάτου).

Θυμίζουμε πως η Αργεντινή έχει εξασφαλίσει θέση στα τελικά της Βραζιλίας, ενώ Εκουαδόρ - Ουρουγουάη και Κολομβία - Χιλή κοντράρονται την Παρασκευή και ίσως και οι τέσσερις να ακολουθήσουν την παρέα του Μέσι στο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Συγκεκριμένα, τρεις από αυτές θα πάνε απευθείας στα τελικά και αυτή που τερματίσει 5η θα παίξει μπαράζ με την Ιορδανία.

Ουσιαστικά, για να αποφύγει το μπαράζ η Ουρουγουάη (τυπικά και η Βενεζουέλα μπορεί να τερματίσει 5η, αλλά δεν πρόκειται να γίνει αυτό) θα πρέπει να νικήσει μέσα στο Εκουαδόρ, όπως και να έχει όμως, επειδή είναι ισόβαθμες και στην ισοβαθμία μετράει η συνολική διαφορά τερμάτων, το ποια θα πάει Μουντιάλ απευθείας και ποια στο μπαράζ με Ιορδανία θα ξεκαθαρίσει την τελευταία αγωνιστική (Τρίτη).

Στο Κολομβία - Χιλή ο νικητής θα εξασφαλίσει πρόκριση, με ισοπαλία προκρίνεται μόνο η Κολομβία, ενώ αν νικήσει η Χιλή θα προκριθεί και η Κολομβία αν υπάρχει νικητής στο Εκουαδόρ - Ουρουγουάη.

Στην Βόρειο-Κεντρική Αμερική και Καραϊβική έχουν ήδη προκριθεί ΗΠΑ και Κόστα Ρίκα, ενώ θα τους ακολουθήσει η Ονδούρα αν νικήσει την Κόστα Ρίκα και αναδειχθούν ισόπαλες ο Παναμάς με το Μεξικό, ματς που θα κρίνει κατά πολύ ποιος θα τερματίσει 4ος (μπαράζ με Νέα Ζηλανδία).

Όσον αφορά στην Αφρική, τα πρώτα ματς των μπαράζ διεξάγονται Κυριακή, Δευτέρα και Τετάρτη, με τις ρεβάνς τον Νοέμβρη.

Το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Εκουαδόρ - Ουρουγουάη (00:00)
Κολομβία - Χιλή
Βενεζουέλα - Παραγουάη
Αργεντινή - Περού (02:00)
*ρεπό η Βολιβία

Η βαθμολογία

1. Αργεντινή 29 (30-11) [14]
2. Κολομβία 26 (22-9) [14]
3. Χιλή 24 (24-21) [14]
4. Εκουαδόρ 22 (18-14) [14]
5. Ουρουγουάη 22 (22-22) [14]
6. Βενεζουέλα 19 (13-19) [15]
7. Περού 14 (15-22) [14]
8. Παραγουάη 11 (15-28) [14]
9. Βολιβία 10 (16-29) [14]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου