ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τρίτη 1 Οκτωβρίου 2013

Champions League - Day 2a

Με την απουσία του Λιονέλ Μέσι και τον Γιώργο Σαμαρά να προέρχεται από χατ-τρικ, οι οπαδοί της Σέλτικ περιμένουν από τον Έλληνα άσο να οδηγήσει την ομάδα τους σε καλό αποτέλεσμα κόντρα στην Μπαρτσελόνα στο "Σέλτικ Παρκ".

Το σπουδαιότερο ματς το βράδυ της Τρίτης για την 2η αγωνιστική του Champions League πάντως από άποψη... ιστορίας και ονομάτων είναι το Άγιαξ - Μίλαν, αλλά από καθαρά από άποψη δυναμικότητας ξεχωρίζουν τα Άρσεναλ - Νάπολι και Πόρτο - Ατλέτικο.

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sport24

Πρόωρος τελικός για Τσέλσι

Βασιλεία και Σάλκε "συγκρούονται" στην Ελβετία έχοντας αμφότερες 3 βαθμούς, ενώ μετά την ήττα στην πρεμιέρα για την Τσέλσι το ματς με την Στεάουα στο Βουκουρέστι μοιάζει με πρόωρο τελικό.

Ο τεχνικός της Στεάουα, Λαουρέντσιου Ρέγκεκαμπφ, τόνισε στην συνέντευξη τύπου πως οι Πιντίλι και Τανάσε έχουν προβλήματα, αλλά ελπίζει πως τα ξεπεράσουν και θα αγωνιστούν.

Ο Ζοζέ Μοουρίνιο από την άλλη ταξίδεψε στην Ρουμανία χωρίς του Μάρκο φαν Χίνκελ (νοκ-άουτ για 6 μήνες), Εντέν Αζάρ και Κέβιν Ντε Μπράινε.

Ο προπονητής της Βασιλείας, Μουράτ Γιακίν, θα δει λίγες ώρες πριν την σέντρα αν θα έχει στην διάθεσή του τον Φάμπιαν Σερ.

Στην αντίπερα όχθη, ο Γενς Κέλερ είναι αισιόδοξος πως  Ντράξλερ θα είναι έτοιμος, ενώ τραυματίες είναι Κυριάκος Παπαδόπουλος, Χούντελααρ, Φουχς και Ομπάσι, με τον Τζερμέιν Τζόουνς να είναι τιμωρημένος.

Πάντα ματσάρες στον 6ο όμιλο

Στο όμιλο "φωτιά" η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την Νάπολι και η Ντόρτμουντ την Μαρσέιγ.

Ο Γιούργκεν Κλοπ, ο οποίος δεν θα είναι στον πάγκο λόγω τιμωρίας, μίλησε για εκδίκηση, καθώς Γερμανοί και Γάλλοι ήταν στον όμιλο μαζί με Άρσεναλ και Ολυμπιακό πριν δύο χρόνια, με την ομάδα της Μασσαλίας να νικά δύο φορές την Μπορούσια.

Δεν υπολογίζει πάντως στον τιμωρημένο, Βάιντενφελερ και στον τραυματία, Σμέλτσερ, ενώ ο Ελί Μποπ δεν έχει στην διάθεσή του τους Ζινιάκ, Μορέλ και Μπενουά Σεϊρού.

Γουόλκοτ, Καθόρλα, Τσάμπερλεϊν, Ντιαμπί, Ποντόλγκι και Σανογκό δεν είναι στην διάθεση του Βενγκέρ για το μεγάλο ματς με την Νάπολι στο Λονδίνο.

Ο Ράφα Μπενίτεθ από την άλλη θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τους Γκονσάλο Ιγκουαΐν και Ραούλ Αλμπιόλ.

Απογευματινή σέντρα και "Ντραγκάο"

Το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής ξεκινά στις 19:00 με την Ζενίτ να υποδέχεται την Αούστρια Βιέννης.

Οι Ρώσοι είναι πλήρεις με τον Ρομάν Σιρόκοβ να είναι ξανά διαθέσιμος, αλλά ο Λουτσιάνο Σπαλέτι τόνισε ότι δεν θα βιαστεί να τον χρησιμοποιήσει, ενώ ο Νέναντ Μπιέλιστα από την άλλη δεν υπολογίζει στους Γκρούνβαλντ, Γκόρντον, Ρογκούλι, Στάνκοβιτς και Ντίλαβερ.

Αργότερα διεξάγεται το ντέρμπι κορυφής του 7ου ομίλου, με την Πόρτο να υποδέχεται στο "Ντραγκάο" την Ατλέτικο.

Ο Πάουλο Φονσέκα δεν υπολογίζει μόνο στον Μάικον, ενώ ο Ντιέγκο Πάμπλο Σιμεόνε δεν έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο, Ντιέγκο Κόστα και τους τραυματίες, Αντριάν Λόπεθ και Μάριο Σουάρεθ (ο Γκοντίν είχε τραυματιστεί αλλά πήγε στην Πορτογαλία).

Δύσκολες αποστολές για Μπαρτσελόνα & Μίλαν

"Η απουσία του Μέσι δίνει ελπίδες στην Σέλτικ", είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος της UEFA στην προαναγγελία της για το ματς Σέλτικ - Μπαρτσελόνα, με τον Νιλ Λένον να λέει πως η απώλεια του Αργεντινού "είναι καλά νέα".

Εκτός του Μέσι, ο Χεράρδο Μαρτίνο δεν θα έχει στην διάθεσή του τους Τζόντι Άλμπα, Μαστσεράνο, Πουγιόλ, Κουένκα και Αφελάι, ενώ ο Λένον δεν υπολογίζει στον Τζο Λέντλεϊ, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπούριχτερ.

Η  άλλη αναμέτρηση του 8ου ομίλου διεξάγεται στο Άμστερνταμ, με τον Άγιαξ να υποδέχεται την Μίλαν.

Ο Μπόγιαν Κρκιτς δεν θα αντιμετωπίσει την πρώην ομάδα του και αποτελεί την μόνη απώλεια του Φρανκ ντε Μπουρ.

Ο Μάσιμο Αλέγκρι έχει ξανά τον Μοντολίβο στην διάθεσή του, όμως ο Ελ Σααραουί τραυματίστηκε ξανά (χάνει και το ντέρμπι με την Γιουβέντους), ενώ απουσιάζουν επίσης οι Μπονέρα, Πατσίνι, Ντε Σίλιο, Σιλβέστρε, Κακά και Σαπονάρα.

Οι βαθμολογίες

Group E
1. Σάλκε 3 (3-0)
2. Βασιλεία 3 (2-1)
3. Τσέλσι 0 (1-2)
4. Στεάουα 0 (0-3)

Group F
1. Άρσεναλ 3 (2-1)
2. Νάπολι 3 (2-1)
3. Ντόρτμουντ 0 (1-2)
4. Μαρσέιγ 0 (1-2)

Group G
1. Ατλέτικο 3 (3-1)
2. Πόρτο 3 (1-0)
3. Αούστρια Βιέννης 0 (0-1)
4. Ζενίτ 0 (1-3)

Group H
1. Μπαρτσελόνα 3 (4-0)
2. Μίλαν 3 (2-0)
3. Σέλτικ 0 (0-2)
4. Άγιαξ 0 (0-4)

http://nfs.stvfiles.com/imagebase/167/623x349/167700-celtic-star-victor-wanyama-67-rises-high-above-the-barcelona-defence-to-open-the-scoring-with-a-he.jpg
Σέλτικ - Μπαρτσελόνα 2-1 (Champions League 2012-2013)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου