ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ-ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Το στοίχημα της ημέρας

Ο Betmaniac προτείνει για τους σημερινούς αγώνες τουΤσάμπιονς Λιγκ. 

Καλημέρα φίλοι μου. Μεγάλη μέρα σήμερα για όλους τους φίλους του ποδοσφαίρου, αφού διεξάγονται οι αγώνες της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ. Για τους Έλληνες φιλάθλους, το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στον αγώνα του Ολυμπιακού, ο οποίος φιλοξενεί την Άντερλεχτ και αν φέρει το ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από την Μπενφίκα η οποία φιλοξενεί την Παρί ΣΖ, τότε προκρίνεται στους ''16'' της διοργάνωσης.

(21:45) Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ - Σαχτάρ Ντόνετσκ.: Πραγματικά παραπαίει η Μάντσεστερ στην Πρέμιερ Λιγκ αφού μετά τις απανωτές ήττες βρίσκεται μόλις στην 9η θέση της βαθμολογίας, με τους φιλάθλους της να αποδοκιμάζουν τους παίκτες και να αποχωρούν πριν το τέλος του αγώνα με την Νιουκάστλ.  Στο Τσάμπιονς Λιγκ, πάντως, προέρχεται από το επιβλητικό 5-0 μέσα στην έδρα της Λεβερκούζεν, και σήμερα θέλει ένα μόνο βαθμό για να εξασφαλίσει την πρώτη θέση του ομίλου, ενώ με ήττα περνάει δεύτερη κάτω από τη σημερινή της αντίπαλο.  Από την άλλη οι Ουκρανοί, μόνο με νίκη εξασφαλίζουν την πρόκριση αφού η Λεβερκούζεν καραδοκεί έχοντας ένα βαθμό λιγότερο.  Θεωρώ πως θα γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι αφού η Σαχτάρ δεν βολεύεται με την ισοπαλία, και δεδομένου ότι η άμυνα της Μάντσεστερ είναι προβληματική, θα πάω με το όβερ 2.5 γκολ στον αγώνα, ενώ ως εναλλακτική πρόταση θα επιλέξω ένα ειδικό στοίχημα, με σκόρερ τον Ρούνεϊ σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα σε απόδοση 2.30!!

Πρόταση: Όβερ 2.5 γκολ στον αγώνα @ 1.80

(21:45) Βικτόρια Πλζεν - Τσσκα Μόσχας: Εορταστική ατμόσφαιρα αναμένεται απόψε στο ''Struncovy Sady Stadion'' της Πλζεν, αφού θα είναι ο τελευταίος αγώνας του ιδιαίτερα αγαπητού και επιτυχημένου προπονητή της ομάδας, Πάβελ Βρμπα, ο οποίος αποχωρεί για να αναλάβει τα ηνία της Εθνικής Τσεχίας.  Ο Βρμπα δήλωσε ότι θέλει να αποχαιρετίσει τον κόσμο της ομάδας με νίκη, η οποία μεταφράζεται και σε πρόκριση στο Γιουρόπα Λιγκ.  Χωρίς απουσίες θα αγωνιστεί απόψε η Βικτόρια, την ίδια ώρα που από τους Ρώσους της Τσσκα θα λείψει ο φορ Ντούμπια, επιστρέφουν όμως οι υπερπολύτιμοι μέσοι Χόντα και Ντζαγκόεφ..  Πρόταση μου θα είναι το γκολ-γκολ το οποίο βρίσκω σε πολύ ελκυστικές αποδόσεις κοντά στο 1.70, αφού θεωρώ πως θα γίνει ένα ανοικτό ματς από τους Τσέχους οι οποίοι θέλουν μόνο νίκη, ενώ από την άλλη η Τσσκα σαφώς έχει την ποιότητα για να σκοράρει έστω ένα γκολ!! Σαν δεύτερη μου επιλογή θα επιλέξω το όβερ 2.5 γκολ στον αγώνα σε απόδοση 1.85.

Πρόταση: Γκολ-γκολ @ 1.70

(21:45) Μπάγερν Μονάχου - Μάντσεστερ Σίτυ: Αυτή η Μπάγερν πραγματικά δεν παίζεται. Με 21 νίκες και 2 μόλις ισοπαλίες σε 23 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα δείχνει πως θα φτάσει πολύ ψηλά και αυτή τη σεζόν.  Σήμερα φιλοξενεί την Σίτυ, η οποία δεν τα πηγαίνει καλά όταν επισκέπτεται τη Γερμανία, ενώ γενικά φέτος εκτός έδρας παρουσιάζει πολλές αδυναμίες.  Χωρίς τους Ρομπέν και Σβάισταιγκερ οι Βαυαροί, ενώ από τους ''πολίτες'' θα λείψουν οι Γιάγια Τουρέ, Κλισί, Νάστασιτς και Γιόβετιτς.  Σαν πρώτη μου επιλογή θα επιλέξω να μπει το πρώτο γκολ μέχρι το 28ο λεπτό του αγώνα αφού οι Άγγλοι σκοράρουν εύκολα άλλα αμυντικά έχουν προβλήματα ενώ και η Μπάγερν μπορεί να σκοράρει με μεγάλη ευκολία, ενώ σαν δεύτερη επιλογή είναι πολύ πιθανό το 4-6 γκολ στον αγώνα σε απόδοση 2.45!!

Πρόταση: Γκολ μέχρι το 28ο λεπτό @ 1.70

Υ.Γ: Οι αποδόσεις που σημειώνονται είναι οι καλύτερες τις αγοράς τη στιγμή που γράφεται το άρθρο. Ως γνωστόν οι αποδόσεις αυξομειώνονται και γι αυτό το Προγνωστικά Στοίχημα δε φέρει καμία ευθύνη!

Tips by BetManiac


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου