ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Θέμα: Πώς χρησιμοποιούμε τα bonus

Πάρα πολλοί παίχτες κυνηγάνε τα bonus των εταιριών και όχι άδικα αφού βρίσκουν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία, με μια κατάθεση σε όποια εταιρία επιλέξουν, να παίξουν με διπλάσιο η αρκετά μεγαλύτερο ποσό από την αρχική τους κατάθεση, εκπληρώνοντας πάντα κάποιες προϋποθέσεις ανάλογα με την φιλοσοφία της κάθε εταιρίας.
 
Πόσοι παίχτες όμως χειρίζονται το bonus με τον σωστό τρόπο; Ποιος είναι ο σωστός τρόπος ώστε να το χρησιμοποιήσω; Γιατί οι εταιρίες προσφέρουν ανά τακτά διαστήματα bonus; Τι πρέπει να κοιτάξω πριν γραφτώ σε μια εταιρία; Και ποια είναι η παγίδα που έχουμε πέσει λίγο πολύ όλοι μέσα; Το γιατί οι εταιρίες τα προσφέρουν πλέον απλόχερα αλλά και οι απαντήσεις στα παραπάνω ερωτήματα θα εξηγηθούν παρακάτω...
  
Καταρχάς οι εταιρίες δίνουνε bonus (κυρίως) σε 3 περιπτώσεις:

1ον   Όταν είναι καινούργια και θέλει να προσελκύσει παίχτες ώστε να πάρει μερίδιο της πίτας, σε αυτή την περίπτωση ανήκουν το 95% των εταιριών και η μόνη εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα είναι οι εταιρίες οι όποιες προσφέρουν τις μεγαλύτερες αποδόσεις της αγοράς με γκανιότα κοντά στο 0% οι οποίες αργά η γρήγορα περνούν το κομμάτι που θέλουν ακόμα και χωρίς bonus λόγω των υψηλών αποδόσεων της (τέτοιες πληροφορίες μεταξύ των παιχτών ταξιδεύουν ταχύτατα).

2ον  Όταν ένας τακτικός πελάτης τους που έπαιζε καθημερινά σε αυτές έχει να εμφανιστεί καιρό τότε το bonus είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους ώστε να τον φέρουν πίσω.

3ον  Ο ανταγωνισμός. Λόγω του καθημερινού  ανταγωνισμού μεταξύ των εταιριών έχουν αναγκαστεί και μοιράζουν τακτικά bonus ώστε να μην χάσουν πελάτες.

Εταιρία
Μπόνους
Αξιολόγηση
GoalBet50 ευρώ
WBX TRADING
100 ευρώ
200 ευρώ
1000 $

Αλλά ας μιλήσουμε για αυτό που ενδιαφέρει όλους τους παίχτες που κυνηγάνε τα bonus, την παγίδα δηλαδή που εμπεριέχουν. Καταρχάς στατιστικά και μόνο το 75%+ των παιχτών πριν προλάβουν να εκπληρώσουν τις προϋποθέσεις έχουν χάσει όχι μόνο το bonus αλλά και την αρχική τους κατάθεση, που οφείλεται όμως αυτό; Ο λόγος είναι καθαρά στο μυαλό του παίχτη, που εγκλωβίζεται τις περισσότερες φορές σε ένα ψυχολογικό trick μελετημένο από την τεχνογνωσία των εταιριών φυσικά.. Το trick είναι απλό και με λίγη προσοχή μπορούμε να το αποφύγουμε.. Όταν π.χ κάνεις μια κατάθεση 100 ευρώ και σου δίνουν άλλα 100 ως bonus με την προϋπόθεση ότι πρέπει να τζιράρεις (την αρχική σου κατάθεση + το bonus) 4 η 6 η ακόμα και σε μερικές περιπτώσεις 8 φορές μέσα σε 3 ή 4 μήνες χωρίς φυσικά μέχρι τότε να έχεις δυνατότητα ανάληψης, ουσιαστικά η εταιρία καταφέρνει να σε αγχώσει πατώντας σε 2 πραγματάκια, ώστε να σε οδηγήσει στο λάθος, ποια όμως είναι αυτά τα  2 πραγματάκια που καταφέρνουν να μας αγχώσουν;

Παίρνοντας το bonus και μέχρι να εκπληρώσεις τούς όρους (τζιράρισμα), δεν μπορείς να κάνεις ανάληψη των χρημάτων σου, αυτή η υποχρέωση του παίχτη ακόμα και αν πιστεύει ότι δεν το ενοχλεί, στο υποσυνείδητο του τον αγχώνει, ειδικά τους μη έμπειρους παίχτες. Τώρα αν σε αυτό το trick συνυπολογίσουμε και το τζιράρισμα, καθώς και τα χρονικά όρια που πρέπει να το έχουμε τελειώσει, (τα όποια είναι άνετα αν και μόνο αν υπάρχει η εμπειρία να υπολογιστούν σωστά) καταλαβαίνετε που βασίζονται οι εταιρίες και που την πατάει η πλειοψηφία των παιχτών.

Τι πρέπει να κάνει ένας παίχτης όμως για να διαχειριστεί σωστά το bonus του; Να ακολουθήσει τις παρακάτω συμβουλές.. 

1ον Υπολογίζουμε το ποσό που χρειάζεται να τζιράρουμε ανά ημέρα ώστε και καλύτερη διαχείριση να κάνουμε της κάβας μας, αλλά κυρίως για να αντιληφτούμε στην πραγματικότητα το πόσο πραγματικά χρειάζεται να παίζουμε καθημερινώς ώστε να μην ξεπεράσουμε τα χρονικά όρια που μας δίνει η εκάστοτε εταιρία, άρα και να μην αγχωνόμαστε για αυτό. Η διαίρεση που πρέπει να κάνουμε είναι η εξής, αρχικό ποσό κατάθεσης + bonus επί τις  φορές που μας ζητά η εταιρία να τζιράρουμε το αποτέλεσμα της πρόσθεσης, δια τους μήνες που μας δίνει περιθώριο.
 
Παράδειγμα: Αν υποθέσουμε ότι μια εταιρία θέλει 4 φορές τζιράρισμα την αρχική κατάθεση συν το bonus και μας δίνει περιθώριο 2 μήνες (δηλαδή 60 μέρες) πρέπει να υπολογίσουμε το καθημερινό ελάχιστο ποσό  που πρέπει να παίζουμε ως εξής, αν η αρχική κατάθεση  μας ήτανε 100 ευρώ
100+100 (bonus) επι 4/60 = 13.33 ευρώ την ημέρα. Αυτό είναι το ποσό που θα χρειαζότανε να παίξουμε ημερησίως.

2ον έχοντας υπολογίσει το  ελάχιστο καθημερινό ποσό που χρειάζεται να παίζουμε στην εταιρία που έχουμε πάρει το Bonus, παίζουμε αυτό το ποσό εκεί και ρίχνουμε το καλύτερο bet της ημέρας (το πολύ δύο) και δεν την έχουμε όλη μέρα ανοιχτή. Όποιος πάλι είναι “άρρωστος” και θέλει όλη μέρα να είναι πάνω από το live θα τον συμβούλευα να έχει και σε δεύτερη εταιρία ενεργό λογαριασμό και να παίζει από εκεί, έτσι τουλάχιστον θα διασφαλίσει τις καλύτερες προϋποθέσεις για το bonus.

3ον Πρέπει να έχετε υπομονή!!! Η λαϊκή ρήση λέει όποιος βιάζεται σκοντάφτει, όποτε δείτε τα bonus σαν μια καλή επένδυση όπου αν έχετε υπομονή μπορεί να σας βοηθήσουν να φτιάξετε η να μεγαλώσετε την κάβα σας, αν πάλι βιαστείτε να εκπληρώσετε τους όρους, παίζεται καθημερινά αρκετά και αγχωθείτε ώστε να τα βγάλετε γρήγορα τότε πέφτετε στην παγίδα τους. Όπως είπα και στην συμβουλή νούμερο 2, καλό θα ήτανε παράλληλα με την εταιρία που τρέχετε το bonus να έχετε λογαριασμό και σε άλλη, ώστε  να προωθήσετε στο μυαλό σας ότι  στην μια θα παίζεται με συγκεκριμένο τρόπο για καλυτέρα αποτελέσματα (σαν σύστημα) και στην άλλη θα έχετε την ελευθερία να διαχειριστείτε το κεφάλαιο σας όπως θέλετε.

Εάν ακολουθήσετε τις παραπάνω συμβουλές, θα δείτε διάφορα στην τσέπη σας οι περισσότεροι από εσάς, θα δείτε με άλλο μάτι το στοίχημα και θα προσαρμόσετε το παιχνίδι σας ανάλογα. Το σίγουρο είναι  ότι θα γίνετε καλύτεροι παίχτες διότι θα εξασκήσετε την αρετή της υπομονής.

Αrticle by tipster Stratos87

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου