ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τρίτη 17 Δεκεμβρίου 2013

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ-ΣΤΟΙΧΗΜΑ: Το στοίχημα της ημέρας

Αγώνες κυπέλλου σε Ισπανία, Αγγλία, Ιταλία, Τουρκία, Ολλανδία και Βέλγιο, αλλά και αγωνιστική στη Σουπερλίγκα, θα μας απασχολήσουν στο μεσοβδόμαδο κουπόνι.  Από τους αγώνες της Τρίτης έχω ξεχωρίσει δύο παιχνίδια, που θα τα προτείνω έχοντας στο μυαλό μου το ίδιο σκεπτικό.  Τα σημεία που θα προτείνω αφορούν δύο αγώνες για το Ισπανικό κύπελλο, όπου Οσασούνα-Μάλαγα και Έλτσε-Βιγιαρεάλ μάχονται για την πρόκριση στον επόμενο γύρο.

(21:00) Έλτσε - Βιγιαρεάλ: Με το εκτός έδρας γκολ να μετράει κανονικά, η Έλτσε αυτή τη στιγμή είναι η ομάδα που περνάει στον επόμενο γύρο μετά και το 2-2 του πρώτου αγώνα μέσα στο Μαδριγάλ.  Βέβαια, οι δυο ομάδες έχουν μπροστά τους ένα ολόκληρο 90λεπτο, όπου τα δεδομένα μπορούν να αλλάξουν άρδην.  Η Βιγιαρεάλ, που θεωρητικά ήταν το φαβορί για την πρόκριση, βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση, αφού περνάει μόνο με νίκη ή ισοπαλία με πολλά γκολ.  Οι δυο μονομάχοι αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο, και με τη Βιγιαρεάλ να θέλει μόνο τη νίκη για να πάρει και την πρόκριση, θα προτείνω το όβερ 2.5 γκολ στον αγώνα, που το βρίσκω σε αποδόσεις άνω του 2.00, ενώ ως εναλλακτική πρόταση επιλέγω το γκολ-γκολ σε απόδοση 1.80.

Πρόταση: Όβερ 2.5 γκολ στον αγώνα @ 2.05

(21:00) Οσασούνα - Μάλαγα: Ακόμη ένα ματς για το ισπανικό κύπελλο με τα ίδια δεδομένα.  Ισοπαλία με γκολ (3-3), οπότε το θεωρητικό φαβορί Μάλαγα, έγινε αουτσάιντερ αφού μόνο με νίκη ή ισοπαλία από 4-4 και πάνω θα πάρει το εισητήριο για την επόμενη φάση του ''Κόπα ντελ Ρέι''.  Θα επιλέξω κι εδώ το όβερ 2.5 γκολ στον αγώνα που αφενός δίνεται σε πολύ ελκυστική απόδοση (2.00) και αφετέρου είναι η πιο λογική επιλογή αφού κι εδώ το ματς αναμένεται να ανοίξει θέλοντας και μη.  Σαν δεύτερη επιλογή, με περισσότερο όμως ρίσκο, θα επιλέξω το σημείο 4-6 γκολ στον αγώνα σε απόδοση 3.60.

Πρόταση: Όβερ 2.5 γκολ στον αγώνα @ 2.00

Tips by BetManiac


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου