ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2013

Champions League - Day 6b

Απόψε το βράδυ ολοκληρώνεται η φάση των ομίλων του Champions League, με τα τελευταία 5 εισιτήρια για τους "16" να μοιράζονται.

Αυτό βέβαια θα ισχύει απόλυτα αν νωρίτερα τελικά ο καιρός επιτρέψει να διεξαχθεί το Γαλατάσαράι - Γιουβέντους στην Πόλη.

Μίλαν - Άγιαξ και Σάλκε - Βασιλεία συγκρούονται με έπαθλο ένα εισιτήριο, κάτι που δεν ισχύει ακριβώς στο Νάπολι - Άρσεναλ, καθώς υπάρχει σενάριο για να περάσουν αμφότερες.

Η τριπλή ισοβαθμία των δύο τελευταίων με Ντόρτμουντ είναι πιθανή (δείτε τα σενάρια παρακάτω), ενώ το εισιτήριο που μένει θα πάρει η Ζενίτ ή η Πόρτο.

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sport24

Βασιλεία ή Σάλκε

Σάλκε - Βασιλεία [Novasports 3]
Τσέλσι - Στεάουα

Η Τσέλσι έχει εξασφαλίσει την πρόκριση από τον 5ο όμιλο και θέλει νίκη στο Λονδίνο με την Στεάουα, έτσι ώστε να κατακτήσει την κορυφή.

Το μεγάλο ματς φυσικά είναι το Σάλκε - Βασιλεία, με τους Γερμανούς να έχουν έναν βαθμό λιγότερο από τους Ελβετούς.

Η Σάλκε θέλει λοιπόν μόνο νίκη για να περάσει στους "16", ενώ η Βασιλεία και με ισοπαλία στο Γκέλζενκιρχεν θα ακολουθήσει τους Λονδρέζους στην επόμενη φάση.

Ο Ζοζέ Μοουρίνιο ανέφερε στην συνέντευξη τύπου πως σίγουρα θα ξεκουράσει κάποιους παίκτες, ενώ ο τεχνικός της Στεάουα, Λαουρέντσιου Ράγκεκαμπφ, έχει ξανά στην διάθεσή του τον Πιντιλί, αλλά ο Μπουρτσεάνου είναι τιμωρημένος και ο Φιλίπ είναι τραυματίας.

Για την Σάλκε ο Γενς Κέλερ δεν υπολογίζει στον τιμωρημένο, Τζερμέιν Τζόουνς και στους τραυματίες, Χέγκερ, Χούντελααρ και Αόγκο, ενώ ο Μουράτ Γιακίν από την άλλη θα στερηθεί των υπηρεσιών των Μαρσέλο Ντίας και Σαφάρι.

Βαθμολογία
1. Τσέλσι 9 (11-3)
2. Βασιλεία 8 (4-4)
3. Σάλκε 7 (4-6)
4. Στεάουα 3 (2-9)

Δύο εκ των Άρσεναλ, Ντόρτμουντ και Νάπολι

Μαρσέιγ - Ντόρτμουντ [Novasports 1]
Νάπολι - Άρσεναλ [ΔΤ]

Το ενδεχόμενο τριπλής ισοβαθμίας στην κορυφή του 6ου ομίλου, μεταξύ Άρσεναλ, Ντόρτμουντ και Νάπολι, είναι πολύ πιθανό.

Για να γίνει αυτό θα πρέπει η Νάπολι να νικήσει την Άρσεναλ στην Ιταλία και η Ντόρτμουντ να επικρατήσει της αδιάφορης, Μαρσέιγ, στην Γαλλία.

Αν φυσικά οι Λονδρέζοι πάρουν έστω έναν βαθμό στο "Σαν Πάολο" θα προκριθούν και θα κατακτήσουν την πρώτη θέση, ενώ για την δεύτερη θα κριθεί από το άλλο ματς (σε περίπτωση ισοπαλίας στην Ιταλία, καθώς με ήττα η Νάπολι θα αποκλειστεί και η Ντόρτμουντ θα προκριθεί αυτόματα ακόμη και με ήττα της στην Γαλλία, καθώς υπερτερεί των "παρτενοπέι" στην ισοβαθμία).

Ας αναλύσουμε τώρα το ενδεχόμενο της τριπλής ισοβαθμίας. Και οι τρεις ομάδες θα έχουν από 6 βαθμούς στα μεταξύ τους ματς, έτσι θα μετρήσουν τα γκολ σε αυτά τα ματς (τα μεταξύ τους).

Η Ντόρτμουντ θα περάσει σίγουρα, καθώς έχοντας δώσει αυτά τα 4 ματς έχει τέρματα 6-5. Η Άρσεναλ έχει 4-2 και η Νάπολι έχει 3-6.

Για την τριπλή ισοβαθμία είπαμε πως η Νάπολι πρέπει να νικήσει την Άρσεναλ, έτσι τα τέρματα αυτών των δύο θα αλλάξουν. Για να προσπεράσουν λοιπόν οι Ιταλοί των Άγγλους θα πρέπει να νικήσουν με 3 τέρματα διαφορά.

Η Ντόρτμουντ λοιπόν με νίκη στην Γαλλία προκρίνεται αυτόματα, ενώ η Νάπολι εκτός από τη νίκη με 3 τέρματα διαφορά επί της Άρσεναλ, προκρίνεται ως δεύτερη με νίκη με ένα ή δύο γκολ διαφορά, αν δεν νικήσει η Μπορούσια στην Γαλλία, ενώ της αρκεί η ισοπαλία αν οι Γερμανοί χάσουν στην Μασσαλία.

Αγωνιστικά, η συμμετοχή του Ρέινα είναι αμφίβολη για τη Νάπολι και τραυματίες είναι οι Χάμσικ, Σούνιγκα και Μέστο, ενώ για την Άρσεναλ απουσιάζουν οι Ντιαμπί, Ποντόλσκι και Τσάμπερλεϊν.

Η Μαρσέιγ έχει υπηρεσιακό τεχνικό τον Ζοζέ Ανιγκό, μετά την απόλυση του Ελί Μποπ, τιμωρημένοι είναι οι Ν'Κουλού και Ρομαό, τραυματίες οι Βαλμπουενά και Αντρέ Αγιού, ενώ για την Ντόρτμουντ οι Νουρί Σαχίν και Σβεν Μπέντερ προστέθηκαν στην λίστα των τραυματιών, στην οποία υπήρχαν οι Χούμελς, Σούμποτιτς, Σμέλτσερ και Γκουντογάν (ο Σαχίν υπάρχουν ελπίδες να παίξει).

Βαθμολογία
1. Άρσεναλ 12 (8-3)
2. Ντόρτμουντ 9 (7-5)
3. Νάπολι 9 (8-8)
4. Μαρσέιγ 0 (4-12)

Ζενίτ ή Πόρτο

Αούστρια Βιέννης - Ζενίτ
Ατλέτικο - Πόρτο

Η Ατλέτικο Μαδρίτης έχει προκριθεί και έχει εξασφαλίσει την κορυφή του 7ου ομίλου, ενώ στους "16" θα την ακολουθήσει μία εκ των Ζενίτ και Πόρτο.

Οι Ρώσοι έχουν το πλεονέκτημα καθώς έχουν έναν βαθμό περισσότερο, ενώ υπερτερούν σε περίπτωση ισοβαθμίας με τους Πορτογάλους.

Αν λοιπόν η Ζενίτ νικήσει στην Βιέννη στην Αούστρια θα κατακτήσει την 2η θέση.

Η Πόρτο από την άλλη θέλει νίκη επί της Ατλέτικο μέσα στην Μαδρίτη και να μην νικήσει η Ζενίτ, έτσι ώστε να την προσπεράσει.

Αν η Πόρτο πάρει μόνο έναν βαθμό στο "Καλντερόν" δεν καταφέρνει τίποτα, καθώς έτσι η Ζενίτ θα περνάει ακόμη και με ήττα στην Βιέννη, αφού όπως προαναφέραμε υπερτερεί των "δράκων" στην ισοβαθμία.

Ο 34άχρονος, Ντανιέλ Αρανθουμπία, αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στο Champions League, καθώς ο Τιμπό Κουρτουά αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.

Ο Χουανφράν είναι τιμωρημένος και ο Μάριο Σουάρεθ τραυματίας, ενώ ο τεχνικός της Ατλέτικο, Πάμπλο Σιμεόνε, αναμένεται να ξεκουράσει τους Κριστιάν Ροντρίγκες και Γκιλαβογκί που έχουν μικροπροβλήματα τραυματισμών, αλλά και τους Μιράντα, Γκοντίν.

Ο προπονητής της Πόρτο, Πάουλο Φονσέκα (photo παραπάνω), θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον Λούτσο Γκονσάλες που θα δοκιμάσει αν είναι σε θέση να αγωνιστεί λίγο πριν το ματς.

Στην Αούστρια οι Ρόντπουλερ και Λούξμπαχερ είναι νοκ-άουτ λόγω ίωσης, οι  Γκόρντον και Γκρίνβαλντ λόγω τραυματισμού στο γόνατο, έτσι ο τεχνικός τους, Νένταντ Μπιέλιτσα τονίζει πως πρέπει η ομάδα να βρει λύσεις κόντρα στην Ζενίτ, για την οποία ο Σπαλέτι δεν έχει μαζί του στην Αυστρία τους Μαλαφέεβ, Λούκοβιτς, Ντάνι και Μπουχάροβ.

Βαθμολογία
1. Ατλέτικο 13 (13-3)
2. Ζενίτ 6 (4-5)
3. Πόρτο 5 (4-5)
4. Αούστρια Βιέννης 2 (1-9)

Μίλαν ή Άγιαξ

Μίλαν - Άγιαξ [Novasports 2]
Μπαρτσελόνα - Σέλτικ [Novasports 7]

Η Μπαρτσελόνα έχει εξασφαλίσει πρόκριση, όχι όμως και την πρωτιά του 8ου ομίλου, ενώ θα την ακολουθήσει στους "16" η Μίλαν ή ο Άγιαξ.

Οι "ροσονέρι" υποδέχονται τον Αίαντα και προκρίνονται ακόμη και με ισοπαλία, καθώς είναι στην 2η θέση με 8 βαθμούς, έναν περισσότερο από τους Ολλανδούς.

Ο Άγιαξ φυσικά μόνο με νίκη στο Μιλάνο θα προκριθεί στην επόμενη φάση, ενώ η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την Σέλτικ και της αρκεί ένας βαθμός για να εξασφαλίσει την κορυφή.

Αμπάτε, Ρομπίνιο και Μπίρσα είναι τραυματίες, ο Πατσίνι είναι ανέτοιμος, ενώ ο Μάσιμο Αλέγκρι ελπίζει πως οι Εμάνιουελσον και Κονστάν θα είναι στην διάθεσή του.

Ο Φρανκ ντε Μπουρ από την άλλη έχασε τον Μπόιλεσεν στο ματς με την Μπαρτσελόνα πριν δύο εβδομάδες, ενώ Σίγκθορσον και Σιμ ντε Γιόνγκ δεν έχουν επιστρέψει ακόμη από τους τραυματισμούς τους.

Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες, Μέσι και Ζόναταν ντος Σάντος είναι τραυματίες, ο Φάμπρεγκας είναι τιμωρημένος, ενώ Τσάβι και Ινιέστα επιστρέφουν στην διάθεση του Χεράρδο Μαρτίνο.

Στην Σέλτικ είναι τιμωρημένος ο Ισαγκίρε και τραυματίες οι Φόρεστ, Καγιάλ, Μουγιοκολό και Ρόγκιτς, ενώ ο Νιλ Λένον δεν είχε χρησιμοποιήσει στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος τους Σαμαρά και Μπιτόν, λόγω ίωσης, αλλά αναμένεται να επιστρέψουν.

Βαθμολογία
1. Μπαρτσελόνα 10 (10-4)
2. Μίλαν 8 (8-5)
3. Άγιαξ 7 (5-8)
4. Σέλτικ 3 (2-8)

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhbnEO20N083_kORFK1ueLo-XIv7_rIC43aPXUGejq3iWt_pGgHx81K62MNICXjrvLem5dFwfVz1Db_r5D9rINh8p2S3jTIh_qBtG1xihfQhnjVbDP8XMpuQstSN-Gc501hCgXmltSkjdI8/s1600/Ajax+Milan+C1-----871+.jpg
Μίλαν - Άγιαξ 0-2 (Όμιλοι Champions League 1994-1995)


http://u.goal.com/33400/33470_hp.jpg
Μίλαν - Άγιαξ 1-0 (Όμιλοι Champions League 2003-2004)


http://images4.fanpop.com/image/photos/17500000/Milan-Ajax-0-2-Champions-League-2010-2011-ac-milan-17542573-590-404.jpg
Μίλαν - Άγιαξ 0-2 (Όμιλοι Champions League 2010-2011)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου