ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Σάββατο 14 Δεκεμβρίου 2013

Θέμα: Ανάλυση αγώνα

Barcelona(21:00) Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ

Γήπεδο: ‘’Νόου Καμπ’’
Προϊστορία: 2-2-1 
Στατιστικό: 5 συνεχόμενες νίκες η Μπάρτσα, μοιρασμένα τα Οver/Under για τη Βιγιαρεάλ (8 Over/ & Under) μέχρι σήμερα στο πρωτάθλημα

Μπαρτσελόνα: Καταιγιστική ήταν η Μπαρτσελόνα κόντρα στην ανήμπορη να κοντράρει Σέλτικ κι ενώ η πρωτιά του ομίλου μαθηματικά δεν είχε κριθεί. Οι Καταλανοί πέτυχαν 6 τέρματα αν και αγωνίστηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή τους με τον Νεϊμάρ να σκοράρει 3 φορές. Μετά από δύο σερί ήττες κόντρα σε Άγιαξ και Μπιλμπάο δεν είχε περιθώρια για άλλη γκέλα καθώς δεν ήθελε πολύ ν’ αρχίσει η γκρίνια και η παραφιλολογία για τον προπονητή. Βρίσκεται στην πρώτη θέση της Πριμέρα αλλά έχει και συγκάτοικο την Ατλέτικο Μαδρίτης ενώ είναι μόλις 3 πόντους μπροστά από την κύρια συνδιεκδικήτρια του τίτλου την Ρεάλ Μαδρίτης. Επομένως η νίκη σήμερα είναι το μοναδικό αποτέλεσμα που σκέφτονται όλοι στον σύλλογο. Εκτός από την τεράστια απουσία του Μέσι δεν υπάρχει κάτι άλλο που να αλλάζει τις ισορροπίες.

Η αποστολή της ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: 
Pinto, Olazábal, Montoya, Piqué, Fàbregas, Puyol, Xavi, Pedro, Iniesta, Alexis, Neymar, Mascherano, Bartra, Busquets, Song, Jordi Alba, Tello, Sergi Roberto.
  

Βιγιαρεάλ: Η Βιγιαρεάλ μετά από έναν πολύ δύσκολο χρόνο στην δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας επέστεψε δριμύτερη στην πρώτη και τα πάει περίφημα αφού ύστερα από 15 αγωνιστικές βρίσκεται στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας που οδηγεί στην απευθείας έξοδο στο επόμενο Europa League. Παραχώρησε δύο ισοπαλίες εντός έδρας με Μάλαγα για το πρωτάθλημα και Έλτσε για το κύπελο ενώ άπαντες γνωρίζουν πως το σημερινό ματς είναι τρομερά δύσκολο και ακόμα κι ένας βαθμός θα είναι τεράστια επιτυχία. Σημαντικά προβλήματα δεν υπάρχουν και το «κίτρινο υποβρύχιο» θα προσπαθήσει με την τακτική των αντεπιθέσεων να κλέψει κάτι από το ματς. Τακτική που φέτος της ταιριάζει και είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική.

Η αποστολή της ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: 
Asenjo, Juan Carlos, Mario, Jaume Costa, Jokic, Dorado, Musacchio, Gabriel, Edu Ramos, Pina, Trigueros, Moi Gómez, Aquino, Hernán Pérez, Giovani, Uche, Perbet, Jonathan Pereira.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου