ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

Οι δικοί μας άνθρωποι - Αλέξανδρος Τζόρβας

Ο τραυματισμός του Σεμπάστιαν Φρέι έδωσε την ευκαιρία στον Αλέξανδρο Τζόρβα να πάρει για πρώτη φορά φανέλα βασικού με τη Τζένοα στον αγώνα κόντρα στη Φιορεντίνα στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής, όμως το ντεμπούτο του στη Serie A κάθε άλλο παρά θετικό ήταν.

Οι Γενοβέζοι γνώρισαν την ήττα με 3-2 στο "Αρτέμιο Φράνκι", σε ένα ματς όπου ο Έλληνας κίπερ δεν ήταν σταθερός σε απόδοση ενώ φέρει και ακέραια ευθύνη για το δεύτερο γκολ των "βιόλα" όπου έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του ύστερα από σέντρα του Πασκουάλ από τα αριστερά και έδωσε την ευκαιρία στον Κουαδράδο να σκοράρει σε ανυπεράσπιστη εστία.


"Ένας τερματοφύλακας κατά προσέγγιση" ("Un portiere approssimativo"), τον χαρακτηρίζει στο κείμενό της για το ματς η ιταλική "Repubblica", ενώ η ιστοσελίδα "Pianetagenoa1893.net" (ασχολείται αποκλειστικά με τη Τζένοα) ήταν εξίσου καυστική με τον άλλοτε γκολκίπερ του Παναθηναϊκού.

"Στοίχισαν τα λάθη του Τζόρβα", αναφέρει χαρακτηριστικά, με τον 30χρονο γκολκίπερ να παίρνει τη μικρότερη βαθμολογία από όλους τους παίκτες της Τζένοα (4,5) και στην ατομική κριτική του να αναφέρονται τα εξής:

"Στοιχίζει το σημαντικό λάθος του στο δεύτερο γκολ των βιόλα, αβέβαιος στη φάση του τρίτου γκολ. Έκανε μόνο μία ωραία απόκρουση αλλά με το αποτέλεσμα ήδη προδιαγεγραμμένο. Ο Φρέι είναι από άλλο πλανήτη".


Πέρα όμως από μερίδα του ιταλικού Τύπου που θεώρησε αδύναμο κρίκο της Τζένοα στο "Αρτέμιο Φράνκι" τον Τζόρβα, αρκετά ήταν και τα καυστικά σχόλια που έγιναν για τον Έλληνα τερματοφύλακα και από Ιταλούς χρήστες του twitter. Ιδού μερικά χαρακτηριστικά σχόλια:

"H Mίλαν έχει πάρει την περισσότερη βοήθεια μέσα στο 2013, ο Αρόνικα, ο γκολκίπερ Τζόρβας και ο Καναβάρο αυτοί που δεν βλέπονται σήμερα"

"Δεν έχω τίποτα με τον Τζόρβα. Ο καημενούλης ήταν 1,5 χρόνο που δεν έπαιζε..."

"Ο Τζόρβας, ο Ιμόμπιλε και ο Ριτσόλι μπορούν να πάνε να..."

"Μαμά μου ο Τζόρβας"

"Ο Τζόρβας επηρεάζεται από την ελληνική κρίση... χρησιμοποιεί τα γάντια με τα οποία πλένει τα πιάτα για αυτό του ξεφεύγει η μπάλα..."

"Ας μην κατηγορούμε αμέσως τον τερματοφύλακα. Έκανε και ωραίες αποκρούσεις. Δεν τον έσπρωξαν στο γκολ;"


"Δεν έκανε ούτε μία απόκρουση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παίρνουν ξένους τερματοφύλακες όταν η Serie B είναι γεμάτη από ικανότατους Ιταλούς..."

"Οι ξένοι τερματοφύλακες είναι για τα σκατά! Μα τι κάνει. Κάνει έξοδο με τα χέρια παράλληλα... Αυτά τα διδάσκουν στο σχολείο του ποδοσφαίρου"

"Γκολ ο Κουαδράδο. Η Φιορεντίνα ξεκαθαρίζει τα πράγματα. Δώρο του Τζόρβα και ο Κολομβιανός δεν αστοχεί σε κενή εστία"

"Δεν είμαι σίγουρη ότι η Φιορεντίνα αξίζει συγχαρητήρια που ξαναπήρε το προβάδισμα, ήταν τρομακτικό αυτό που έκανε ο Τζόρβας"

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sport24

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου