ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Οι δικοί μας άνθρωποι - Κάρλος Φλόρες

Σοκ με Φλόρες που έπεσε από τον 4ο όροφο! (vds) Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση της πτώσης του πρώην ποδοσφαιριστή του Αρη, Κάρλος Κουκίν Φλόρες από τον τέταρτο όροφο του σπιτιού του τα ξημερώματα!

Ο 38χρονος Περουβιανός νοσηλεύεται στην εντατική, με την κατάσταση του να κρίνεται κρίσιμη έχοντας υποστεί πολλαπλά κατάγματα (σ.σ. και κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις όχι ευτυχώς σοβαρές), μεταξύ των οποίων και τρία σπασμένα πλευρά.

Πάντως ο διευθυντής του νοσοκομείου, Αλτσίδες Καριόν δήλωσε πως ο Φλόρες είναι διασωληνωμένος για να αποφευχθούν τυχόν επιπλοκές.

Οσον αφορά τα αίτια του ατυχήματος, οι πληροφορίες μέχρι στιγμής είναι συγκεχυμένες. Μια εκδοχή θέλει τον Φλόρες να προσπάθησε να μπει στο σπίτι του από το παράθυρο (σ.σ. έχοντας ξεχάσει τα κλειδιά), με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία του και να πέσει.

«Ήταν μεθυσμένος!»
Ωστόσο οι Αρχές ερευνούν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμη και αυτό της απόπειρας αυτοκτονίας το οποίο και εξετάζουν. Σύμφωνα πάντως με όσα υποστήριξαν οι διασώστες, ο παλαίμαχος άσος ήταν μεθυσμένος!

Υπενθυμίζεται ότι ο Κάρλος Κουκίν Φλορες αγωνίστηκε στον Αρη την περίοδο 1998-99 και ήταν μεταξύ των κορυφαίων του θριάμβου των «κίτρινων» με 4-1 επί του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα!

Ο Περουβιανός ολοκλήρωσε την καριέρα του το 2009 στην Inti Gas Deportes , ομάδα της χώρας του.

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!


πηγή: sentragoal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου