ΒΕΤ TABLE 2017-2018

ΒΕΤ TABLE 2017-2018

Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Champions League - day 2d


Ντόρτμουντ, Ρεάλ, Γιουβέντους, Παρί Σεν-Ζερμέν, Μπαρτσελόνα και Γαλατάσαράι έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στα προημιτελικά του Champions League και οι άλλες δύο ομάδες που θα συμπληρώσουν την 8άδα θα γίνουν γνωστές το βράδυ της Τετάρτης.

Ουσιαστικά το ερωτηματικό είναι η 8η ομάδα, δηλαδή Μάλαγα ή Πόρτο, καθώς η Μπάγερν πρέπει να θεωρείται η 7η, διότι μόνο με θαύμα θα αποκλειστεί από την συνέχεια.

Οι Βαυαροί είχαν νικήσει με 3-1 μέσα στο Λονδίνο την Άρσεναλ, η οποία καλείται να γράψει ιστορία, καθώς ποτέ στο Champions League δεν έχει αποκλειστεί ομάδα έχοντας εκτός έδρας νίκη στο πρώτο ματς με δύο γκολ διαφορά.

Στο άλλο ζευγάρι, η Μάλαγα υποδέχεται την Πόρτο στο "Ροσαλέδα" και τα πάντα είναι ανοικτά, καθώς θυμίζουμε οι "δράκοι" είχαν επικρατήσει με 1-0 στο πρώτο ματς.

Δείτε παρακάτω αγωνιστικά νέα και πιθανές 11άδες...

Κάντε την εγγραφή σας στην BetRebels από το blog μας και αποκτήστε 100% bonus για καταθέσεις έως 100,00 €!!!

πηγή: sport24

Μάλαγα - Πόρτο (21:45)

Γήπεδο: "Ροσαλέδα", Μάλαγα
Διαιτητής: Νικόλα Ριτσόλι (Ιταλία)

Ελιζέου και Ζούλιο Μπαπτίστα για την Μάλαγα, Ζοάο Μοουτίνιο και Ελιακίμ Μανγκαλά για την Πόρτο έχουν όλοι επιστρέψει στις προπονήσεις, καθώς ξεπέρασαν τους τραυματισμού.

Οι άσοι των "δράκων" αναμένεται μάλιστα να βρεθούν στην 11άδα του Βίτορ Περέιρα, ενώ δεν είναι ίδια τα δεδομένα για τον Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Ο Ελιζέου κρίνεται ανέτοιμος, ενώ ίσως τα καταφέρει ο Ζούλιο Μπαπτίστα και αν δεν είναι στο αρχικό σχήμα ο Βραζιλιάνος, τότε αναμένεται να ξεκινήσει ο Λούκας Πιαζόν.

Οι πιθανές συνθέσεις
ΜΑΛΑΓΑ: Καμπαγιέρο, Χεσούς Γκάμεθ, Ντεμιτσέλις, Ουελίγκτον, Αντούνες, Τουλαλάν, Καμάτσο, Χοακίν, Ίσκο, Ζούλιο Μπαπτίστα, Σάντα Κρους.
ΠΟΡΤΟ: Έλτον, Ντανίλο, Μανγκαλά, Οταμέντι, Αλέξ Σάντρο, Φερνάντο, Λούτσο Γκονσάλες, Ζοάο Μοουτίνιο, Σιλβέστρε Βαρέλα, Χάμες Ροντρίγκες, Τζάκσον Μαρτίνες.


Μπάγερν - Άρσεναλ (21:45)

Γήπεδο: "Fußball Arena München", Μόναχο
Διαιτητής: Πάβελ Κραλόβετς (Τσεχία)

Τζερόμ Μπόατενγκ και Μπάστιαν Σβάινσταϊγκερ είναι τιμωρημένοι για την Μπάγερν, ο Φρανκ Ριμπερί τραυματίας, ενώ αναμένεται να επιστρέψει ο Άριεν Ρόμπεν.

Αν κριθεί ανέτοιμος ο Ολλανδός ή ο Γιουπ Χάινκες δεν θέλει να ρισκάρει, τότε πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Τζέρνταν Σατσίρι.

Για την Άρσεναλ ο Τζακ Γουίλσιρ θα μείνει εκτός για σχεδόν έναν μήνα λόγω τραυματισμού του στον αστράγαλο, όπως επιβεβαίωσε ο Αρσέν Βενγκέρ, ενώ δεν έχει επιστρέψει από τον τραυματισμό του και ο Κίραν Γκιμπς.

Οι πιθανές συνθέσεις
ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Βαν Μπούιτεν, Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Λουίζ Γκουστάβο, Κρόος, Τόμας Μίλερ, Ρόμπεν, Μάντζουκιτς.
ΑΡΣΕΝΑΛ: Φαμπιάνσκι, Σανιά, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Βερμάλεν, Ντιαμπί, Αρτέτα, Καθόρλα, Ράμσεϊ, Γουόλκοτ, Ζιρού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου